Copy

Newsletter del 1er trimestre curs 2016-2017

Aquí trobareu les notícies més importants d'aquest primer trimestre del curs 2016-2017.

Assemblea Ordinària de socis: Acords presos - Després d'una recollida de firmes per millores en el servei de càtering i de la pressió feta per part de tots els pares i mares, s'han pogut fer el canvi i millorar els preus. No tot està fet, cal seguir treballant!
Vull saber més
Festival de Nadal - Com ja fem des de fa uns anys, hem realitzat la gravació del Festival de Nadal d'Infantil i Primària. Aquest any ens l'ha feta Jobe Produccions amb una millora de les càmeres i fins i tot, amb una càmera aèria que aporta una visió espectacular de l'escenari. Aviat en podrem gaudir tots!!
Vols veure un avanç? Fes click aquí!!!
Eleccions al Consell Escolar: el passat 30 de novembre es van fer les eleccions al Conell Escolar. En el sector de pares i mares, tot i haver pujat la participació respecte a edicions anteriors, només va votar un 5% (58 vots de 1047 pares i mares de l'escola). Com a reflexió: ens cal una major implicació de tots nosaltres per tal que el bon funcionament del cente millori l'educació dels nostres fills.
Vull saber més

I pel proper trimestre...

Comencem a preparar el Carnestoltes - Reserveu aquesta data: dissabte 25 de febrer!!!! Després dels resultats de l'enquesta de l'any passat, amb tots els temes que ens vau fer arribar, ja ens hem posat a treballar en el Carnestoltes 2017. Hem allargat el plaç de reserves a gener. Apunteu-vos-hi!!!
Aquest segon trimestre també gaudirem d'un Sant Jordi solidari. L'any passat vam recaptar 90€ en benefici de la investigació contra el cancer infantil. Si voleu fer-nos propostes solidàries per aquest curs, no ho dubteu i poseu-vos en contacte amb nosaltres.
Contacta amb nosaltres
Quadern de viatge - Aquí trobareu tota la informació sobre el que hem fet aquest primer trimestre
Vull saber més
Copyright © 2016 Ampa Goar, All rights reserved.


Vols canviar com reps aquest mail?
Pots canviar les teves preferències o cancel·lar la subscripció

Email Marketing Powered by Mailchimp