Copy
Tervehdys alkavaan kevääseen jälleen lumisesta, mutta aurinkoisesta Taivassalosta! Kevään ensimmäisiä merkkejä on ilmassa; verkkokauppamme on avattu alkavaa kevättä varten. Vuoden 2019 valikoima on nähtävillä sekä tilattavissa. Toimitukset tuttuun tapaan Matkahuollon pystykuljetuksena alkaen viikolla 18. Harvinaisemmat lajikkeet saatetaan myydä vähiin nopeasti; tilaamalla ajoissa varmistat saatavuuden ja saat toimituksen keväällä ensimmäisten joukossa.

Osallistumme myös moniin kevättapahtumiin. Tilatut pionit voi noutaa näistä tapahtumista sekä puutarhaltamme Taivassalosta ilman toimituskuluja. Tuomme mukanamme kattavan valikoiman tapahtumiin, mutta ennakkoon tilaamalla saatte varmasti juuri haluamanne pionin.
↓ Tämän vuoden uudet tuttavuudet ja vanhoja jälleennäkemisiä – kurkkaa lisää kaupastamme
Verkkokauppaan
Nyt saatavilla vanhoja sekä uusia tuttuja pioneja myös kätevissä paketeissa. Erinomainen valinta esimerkiksi pioneihin tutustuvalle tai lahjaksi.
Tapahtumat, joihin kevään aikana osallistumme
Tämä meille kelpaa. Kunnon talvi ei pioneja vahingoita, vaan päinvastoin kuiva ja jäinen maaperä pitää juurakot hyvässä suojassa kevättä varten. Puuvartiset pionit mm. P. rockii ja P. suffruticosa muistuttavat varsillaan alla piilevästä pionipenkistä. 
Talvi ympärillä, mutta kesä mielessä. Mukavia alkukevään päiviä toivottaa Pionien Kodin väki!
pioni.fi
Pionien Koti
@pionienkoti
Copyright © 2019 Pionien Koti, Kaikki oikeudet pidätetään.
pioni@pionienkoti.fi
Päivitä yhteystietosi tai peru uutiskirje.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pionien koti · Hussintie 15 · Taivassalo 23310 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp