Copy
Tervehdys alkavaan kevääseen lumisesta Taivassalosta! Talvi pitää meitä vielä vahvasti otteessaan, mutta varma kevään merkki on se, että verkkokauppamme on auki. Vuoden 2018 valikoima on nähtävillä sekä tilattavissa. Toimitukset tapahtuvat Matkahuollon pystykuljetuksena.

Osallistumme myös moniin kevättapahtumiin. Pioneja voi tilata ja noutaa näistä tapahtumista sekä puutarhaltamme Taivassalosta ilman toimituskuluja. Tuomme mukanamme kattavan valikoiman, mutta ennakkoon tilaamalla saatte varmasti haluamanne pionin.
Tapahtumat, joihin kevään aikana osallistumme
Tämän vuoden uutuuspionit
Tämä meille kelpaa. Kunnon talvi ei pioneja vahingoita, vaan päinvastoin kuiva maaperä lumen alla pitää juurakot hyvässä suojassa kevättä varten. Puuvartiset pionit mm. P. rockii ja P. suffruticosa muistuttavat varsillaan alla piilevästä pionipenkistä. 
Viime vuoden pioniviikonloppuna 1.- 2.7.2017 saimme nauttia astiatainten komeasta kukinnasta. Tällä hetkellä tulevan kesän taimet vielä uinuvat, mutta jotkut jo heräilevät. 
Pionit soveltuvat juhlatilaisuuksiin kuin nenä päähän. Monesti leikkokukkina pioneja on saatavilla tai tilattavissa paikallisista kukkakaupoista. 
pioni.fi
Pionien Koti
@pionienkoti
Copyright © 2017 Pionien Koti, Kaikki oikeudet pidätetään.
pioni@pionienkoti.fi
Päivitä yhteystietosi tai peru uutiskirje.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pionien koti · Hussintie 15 · Taivassalo 23310 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp