Copy
Aankondiging nieuwe JOVO workshop
Bekijk dit bericht in uw internetbrowser
JOVO
Vrijdag 10 maart 2017
JOVO @ The Movies

Wie?


Voor jongvolwassenen met een visuele beperking.
Zijn er in jouw vriendenkring jongvolwassenen met of zonder visuele beperking, die samen met jou wensen deel te nemen, aarzel niet en breng ze gerust mee! 

Wat?


Tijdens de ZieZo Beurs in Antwerpen organiseert het JOVO team een infomoment rond het JOVO-kamp (6 tot 8 april 2017) en aansluitend gaan we naar de film!

Programma


17u45: Afspraak aan de JOVO stand op de ZieZo Beurs.

18u00: Informatiemoment rond het JOVO-kamp van 6 tot 8 april. Ook benieuwd wat er op het programma staat, wie er allemaal bij zal zijn, en of er nog plaatsen vrij zijn? Stel al je vragen tijdens het infomoment.

18u30: JOVO @ The Movies: We genieten samen van een fantastische film! We houden de spanning er nog even in, maar  audiodescriptie is voorzien, wat de film uniek toegankelijk maakt voor iedereen! Wij voorzien hapjes en drankjes tijdens het filmmoment.

20u30:  Einde film

Wanneer & Locatie?


Dit event gaat door op de ZieZo beurs in Antwerpen. Antwerpen Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen, Hal 1, ingang 2. Verzamelen doen we om 17u45 uur aan de JOVO stand.

ZieZo-Vlaanderen is een beursevent omtrent alle aspecten van hulpmiddelen voor blinde en slechtziende mensen. Tijdens de beurs stellen de standhouders hun nieuwste hulpmiddelen voor en er worden tal van interessante workshops aangeboden.

Deelnameprijs


Het infomoment en de film zijn volledig gratis.
Tijdens de activiteit dient er wel getekend te worden onder RTH, zonder kostprijs voor jou. Heb je hier vragen over, stuur ons gerust een mailtje.

Praktisch


Begeleiding (heen en terug) kan aangevraagd worden bij de NMBS via 02/528.28.28 (7 dagen op 7, 7 tot 21:30) of via de website.

ZieZo-Vlaanderen zet pendelbussen in. Deze vertrekken op het stationsplein van station Antwerpen-Berchem en brengen je tot aan de deur van Antwerp Expo. Onze medewerkers zullen aan de hoofdingang van het station klaarstaan om je te assisteren naar de pendelbus. De toegang tot de pendelbus is gratis en honden zijn toegestaan.

Tijdens ZieZo-Vlaanderen kan je in het gezellige Café ZieZo terecht voor een hapje en een drankje. Er worden onder meer belegde broodjes, koude pasta's, soep en salades verkocht.
Bevestig je deelname
Copyright © 2017 , All rights reserved.