Copy
Lieve mensen,
Voor allen, die de afgelopen jaren belangstelling hebben getoond in ons huis en/of mijn reisgidsen.
 

Mijmeren over Piemonte 

De dagen worden korter. Sint en Kerst staan voor de deur. Tijd voor gezellige dingen en te filosoferen over wat in 2017 te doen. Een stedentrip naar Turijn of komend voorjaar in een cabrio door de Langhe toeren, in de meivakantie per e-bike de heuvels in de Langhe en Monferrato slechten of in voorjaar/zomer vanaf het balkon van La Casa Vecchia mijmeren over ... Tja wat? Dat laatste laat ik aan je/u over. Ik ben zelf net terug van een trip naar Turijn. En zoals elke keer was het weer een groot plezier er te zijn. 
Op mijn website Genieten in Piemonte vind je meer informatie bij 'Tips'. En mijn blog geeft een indruk van wat er het jaar rond in Piemonte te beleven valt. Wij gaan er in ieder geval deze winter, in het voorjaar, zomer en herfst met veel plezier naartoe. En zoek je nog een cadeautje voor in de schoen of onder de kerstboom: onderstaande reisgidsen zijn een leuke voorbereiding voor zo'n reis. Te koop bij mij of in de (reis)boekwinkel.

Over de Langhe
€ 7,50
Klik hier voor meer informatie
Stadsgids over Turijn
€ 12,95
Klik hier voor meer informatie
Gids en piemontese recepten € 19,95
Klik hier voor meer informatie
Begin november bij een bezoek aan Turijn, Artissima en nog veel meer heb ik kennisgemaakt met de eigenaressen van drie B&B's in Turijn. Bevlogen vrouwen, die in het centrum van Turijn een bijzondere plek hebben voor een ieder die de stad wil gaan verkennen. Nieuwsgierig geworden? Over All'Orso Poeta, Foresteria degli Artisti en Il Gioiellino lees je meer op genieteninpiemonte.
En tot slot wens ik jullie/u allen een gezellige decembermaand en een mooi 2017 toe. 
www.genieteninpiemonte.nl - www.lacasavecchia.nl

Ons e-mailadres is:
genieteninpiemonte@gmail.com
Hier kunt u afmelden voor deze nieuwsbrief

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Genieten in Piemonte · Huis te Hoornkade 17 · Rijswijk, Zh 2282 JW · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp