Copy
Deze uitgave vormt een belangrijke aanvulling op wat via www.texelsamenbeter.nl wordt gecommuniceerd.
Is dit bericht niet goed leesbaar? Bekijk hier de nieuwsbrief in uw browser.

Texel Samen Beter

April 2016
Centraal in deze nieuwsbrief staat de enquête die wij deze week onder onze leden en andere Texelaars verspreiden. Om de zorg op Texel te verbeteren en te analyseren, is het van groot belang dat zoveel mogelijk mensen de enquête invullen. We hopen dat u ons wilt helpen! Verder spraken we met coördinerend verpleegkundige Elise Duinker over haar ervaringen bij Omring Thuiszorg op Texel. 

Enquête zorg op Texel

Vraagt u zich wel eens af over hoe dat straks verder moet? De kranten staan er vol mee: burgers moeten meer zelf gaan doen en langer thuis blijven wonen is de nieuwe norm. Maar waar kunt u nog op terugvallen als u echt hulp nodig hebt voor uzelf, uw beste maatje, voor uw ouders of uw kind?

Wat zijn uw ervaringen met zorg- en welzijn op Texel? Texel Samen Beter wil graag weten wat uw ervaringen zijn met de zorg- en welzijnsvoorzieningen op Texel. Wilt u helpen? Het invullen van de enquête zal slechts 15 minuten kosten. 

Helpt u ook mee? Vul de enquête in!
Het is belangrijk dat een groot aantal mensen de enquête invullen. Daarom sturen wij deze niet alleen naar onze 650 leden, maar wordt deze ook verspreid onder andere Texelaars, via de Texelse Courant. Invullen kan digitaal en schriftelijk. Wilt u de enquete liever schriftelijk invullen? Vrijdag 15 april sturen wij een papieren versie mee met de Texelse Courant. 

Meer informatie over de enquête.

> Vul de enquête in

Interview met Elise Duinker

Elise Duinker werkt al 12,5 jaar bij Omring Thuiszorg als wijkverpleegkundige. Eerst in de praktische zorg, tegenwoordig meer op kantoor. Onlangs spraken wij Elise en vertelde ze meer over haar ervaringen en de toenemende mate van digitalisering in de zorg. 

Er zijn op dit moment bijvoorbeeld een aantal ouderen die een iPad in bruikleen hebben, waarmee zij kunnen beeldbellen met de wijkverpleegkundigen. 

> Lees meer over het werk van Elise Duinker

Teruggave contributie

Bent u lid van TSB en hebt u voor 2 april 2016 de contributie betaald en ook een aanvullende TSB-polis? Dan krijgt u in april automatisch via de verzekeraar uw contributie teruggestort. U hoeft hier verder niets voor te doen. 

Voldoet u aan de voorwaarden, maar heeft u begin mei de contributie nog niet op uw rekening staan? Neem contact met ons op, dan zoeken wij uit waar het mis is gegaan. 

Laatste herinnering contributie

Uit onze administratie blijkt dat er 27 mensen met een aanvullende TSB-polis zijn, die na twee herinneringen nog niet hun contributie hebben betaald. U heeft tot 15 april de tijd; daarna moet u de contributie-declaratie zelf regelen. 
De zorgcoöperatie voor Texelaars
Bezoek voor vragen onze contactpagina of e-mail naar info@texelsamenbeter.nl.

Uitschrijven | Instellingen