Copy
Deze uitgave vormt een belangrijke aanvulling op wat via www.texelsamenbeter.nl wordt gecommuniceerd.
Is dit bericht niet goed leesbaar? Bekijk hier de nieuwsbrief in uw browser.

Najaarscampagne in volle gang!

December 2015
Op dit moment zitten wij midden in onze najaarscampagne. De informatieavonden en andere activiteiten die wij de afgelopen weken organiseerden, zijn enthousiast ontvangen. Tot half januari 2016 zijn er nog diverse informatieavonden en spreekuren. Kom gezellig langs!
Werken in de zorg, hoe is dat? 
Angeline Smit en Jeske Tjepkema, moeder en dochter, werken beiden bij Omring in zorg aan huis, als verpleegkundigen. Angeline al meer dan 30 jaar, Jeske is nog maar kort klaar met haar opleiding. Hoe ziet hun werk eruit en hoe ervaren ze de veranderingen in de zorg?

> Lees het complete interview met Angeline Smit en Jeske Tjepkema
Inspirerende avond
Op 19 november gaf Anke Siegers van "Nederland Kantelt" een heldere lezing in de Buureton. Anke heeft veel ervaring in diverse zorgsectoren en is momenteel actief in het coachen van vernieuwingsprojecten in de zorg. 


> Lees meer over de inspirerende avond van Anke Siegers
Activiteiten van de zorgcoöperatie
Onze najaarscampagne is goed gestart! We hebben al een aantal interessante informatieavonden achter de rug. Heeft u de informatieavonden bij u in het dorp gemist? Er komen nog drie dorpenrondes aan, dus kom gezellig langs! Natuurlijk is het ook mogelijk om de spreekuren op vrijdag te bezoeken.

> Bekijk wanneer de komende activiteiten van Texel Samen Beter zijn
De zorgcoöperatie voor Texelaars
Bezoek voor vragen onze contactpagina of e-mail naar info@texelsamenbeter.nl.

Uitschrijven | Instellingen