Copy
Deze uitgave vormt een belangrijke aanvulling op wat via www.texelsamenbeter.nl wordt gecommuniceerd.
Is dit bericht niet goed leesbaar? Bekijk hier de nieuwsbrief in uw browser.

Texel Samen Beter

Enquête 
Graag attenderen wij u nogmaals op onze enquête. Om de zorg op Texel te verbeteren en te analyseren, is het van groot belang dat zoveel mogelijk mensen de enquête invullen. We hopen dat u ons wilt helpen! Mocht u hem al ingevuld hebben, wilt u dan huisgenoten, buren en vrienden oproepen dit ook te doen. 

Enquête zorg op Texel

Vraagt u zich wel eens af over hoe dat straks verder moet? De kranten staan er vol mee: burgers moeten meer zelf gaan doen en langer thuis blijven wonen is de nieuwe norm. Maar waar kunt u nog op terugvallen als u echt hulp nodig hebt voor uzelf, uw beste maatje, voor uw ouders of uw kind?

Wat zijn uw ervaringen met zorg- en welzijn op Texel? Texel Samen Beter wil graag weten wat uw ervaringen zijn met de zorg- en welzijnsvoorzieningen op Texel. Wilt u helpen? Het invullen van de enquête zal slechts 15 minuten kosten. 

Helpt u ook mee? Vul de enquête in!
Het is belangrijk dat een groot aantal mensen de enquête invullen. Daarom sturen wij deze niet alleen naar onze 650 leden, maar wordt deze ook verspreid onder andere Texelaars, via de Texelse Courant. Invullen kan digitaal en schriftelijk. Wilt u de enquete liever schriftelijk invullen? Vrijdag 15 april sturen wij een papieren versie mee met de Texelse Courant. 

Meer informatie over de enquête.

> Vul de enquête in
De zorgcoöperatie voor Texelaars
Bezoek voor vragen onze contactpagina of e-mail naar info@texelsamenbeter.nl.

Uitschrijven | Instellingen