Copy
Let op! De ALV van Texel Samen Beter is verplaatst naar 19 oktober. Deze uitgave vormt een belangrijke aanvulling op wat via www.texelsamenbeter.nl wordt gecommuniceerd.
Is dit bericht niet goed leesbaar? Bekijk hier de nieuwsbrief in uw browser.

Texel Samen Beter

Oktober 2017: Nieuwsbrief 

ALV verplaatst naar donderdag 19 oktober

Via deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte stellen van de verplaatsing van onze Algemene Ledenvergadering. Deze vindt plaats op donderdag 19 oktober en niet op vrijdag 20 oktober zoals eerder werd vermeld. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan aan via info@texelsamenbeter.nl

Verder leest u in onze nieuwsbrief een interessant interview met Ineke Zijm, mantelzorger en medewerker van het DOT-team. Ook willen we u graag herinneren aan de informatieavond 'Langer Zelfstandig Thuis Blijven Wonen' op donderdag 12 oktober. Deze informatieavond wordt georganiseerd door Gemeente Texel en Duurzaam Bouwloket. Leest u mee?

Ineke Zijm probeerde de dementiesimulator
"Je voelt je betrapt, heel klein en hulpeloos"

Ineke Zijm is medewerker van het DOT-team (Dementieteam Omring Thuiszorg) en tevens mantelzorger. Onlangs had ze de mogelijkheid om in een zogeheten 'dementiesimulator' te stappen en zo te ontdekken wat mensen met dementie ongeveer ervaren en voelen.

Texel Samen Beter ging met haar in gesprek. Bent u benieuwd hoe Ineke de dementiesimulator heeft ervaren? 

> Lees het interview met Ineke Zijm op onze website
ALV Texel Samen Beter | verplaatst naar 19 oktober

De Algemene Ledenvergadering van Texel Samen Beter is een dagje vervroegd. In plaats van vrijdag 20 oktober vindt de vergadering plaats op donderdag 19 oktober a.s. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan aan via info@texelsamenbeter.nl

Wanneer:
donderdag 19 oktober
Waar: Dorpshuis 't Skiltje in Oudeschild
Huishoudelijke deel (alleen voor leden): 19.45 tot 20.20 uur (zaal open om 19.30 uur)
Pauze: 20.20 tot 20.35 uur
Openbaar deel met spreker: 20.35 tot 22.00 uur

> Bekijk de complete uitnodiging & jaarrekening op onze website 
 
Spreker Drs. Carl Verheijen
Tijdens de ALV presenteren we het jaarverslag en het financiële jaaroverzicht. Daarnaast nemen we afscheid van onze bevlogen voorzitter: Rikus Kieft. Na de pauze (tijdens het openbare gedeelte) zal Drs. Carl Verheijen spreken over veerkracht en eigen regie en over positieve gezondheid in de Texelse praktijk(en).

> Lees meer over de spreker
Informatieavond 'Langer Zelfstandig Thuis Blijven Wonen' op 12 oktober

Wanneer u ouder wordt is het belangrijk dat u uzelf de vraag stelt hoe u straks wilt wonen. Gemeente Texel en Duurzaam Bouwloket organiseren op donderdag 12 oktober een informatieavond voor bewoners die benieuwd zijn hoe zij hun woning kunnen voorbereiden op het ouder worden. 

U bent van harte welkom om de informatieavond 'Langer Zelfstandig Thuis Blijven Wonen' te bezoeken. 

> Klik hier voor meer informatie, opgave en het programma
 
De zorgcoöperatie voor Texelaars
Bezoek voor vragen onze contactpagina of e-mail naar info@texelsamenbeter.nl.

Uitschrijven | Instellingen