Copy
Op woensdag 10 oktober 2018 houdt Texel Samen Beter 's avonds in De Buureton (Beatrixlaan 43 in Den Burg) de jaarlijkse ledenvergadering. U bent als lid van harte welkom om deze vergadering bij te wonen. Deze uitgave vormt een belangrijke aanvulling op wat via www.texelsamenbeter.nl wordt gecommuniceerd. Is dit bericht niet goed leesbaar? Bekijk hier de nieuwsbrief in uw browser.

Texel Samen Beter

September 2018: nieuwsbrief

Nieuws van Texel Samen Beter!

Centraal in deze nieuwsbrief staat de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 10 oktober. U bent van harte welkom.

Verder leest u meer over Vitaal Texel 2030 en heeft Joost Heerschop van Novalishoeve een interessant artikel geschreven over positieve gezondheid en leefomgeving in Buurtskap De Tuunen. Leest u mee? 

Uitnodiging ALV op 10 oktober

Op 10 oktober 2018 houdt Texel Samen Beter 's avonds in De Buureton de jaarlijkse ledenvergadering. U bent als lid van harte welkom om deze vergadering bij te wonen.

  • Wanneer: woensdag 10 oktober
  • Tijd: inloop met koffie vanaf 19.30 uur, om 20.00 uur beginnen we met het officiële gedeelte.

Drie spekers
Drie sprekers/initiatiefnemers zullen toelichten wat voor hen de betekenis is van het oprichten van het toekomstige gezondheidsplein en de relatie met het gedachtengoed van Machteld Huber en Positieve gezondheid.

  • Jaquelien Dros: huisarts
  • Wouter Keijning: fysiotherapeut
  • Henri Venema: apotheker.

> Bekijk de complete uitnodiging

Vitaal Texel 2030: positief, gezond en veerkrachtig

Er verandert veel in de zorg. Ook de inwoner van Texel moet daarin een stem hebben. Zorgcoöperatie Texel Samen Beter is jaren terug ontstaan uit het gevoel dat er iets moest gebeuren.

Texel Samen Beter vertegenwoordigt de inwoners van Texel in de groep 'de coalitie voor positieve gezondheid Texel', waarin zorgprofessionals in zorg en welzijn, medewerkers van Gemeente Texel en zorgcoöperatie Texel Samen Beter kunnen deelnemen. 
Buurtskap De Tuunen

Joost Heerschop, coördinator van Novalishoeve, heeft een artikel geschreven over positieve gezondheid en leefomgeving in Buurtskap De Tuunen. 

In het artikel bespreekt hij onder andere het begrip positieve gezondheid, het intitiatief voor De Tuunen en de bijdrage die Novalishoeve daaraan levert. Ook vertelt hij over het projectplan voor een driejarig onderzoek, dat hij samen met het Louis Bolk Instituut heeft geschreven. Benieuwd naar Joost zijn verhaal?

> Lees het artikel op onze website
Jaarrekening 2017

De jaarrekening van Texel Samen Beter is opgemaakt.

> Bekijk de jaarrekening op onze website
De zorgcoöperatie voor Texelaars
Bezoek voor vragen onze contactpagina of e-mail naar info@texelsamenbeter.nl.

Uitschrijven | Instellingen