Copy
Bekijk de mail in je browser


LOF opent locatie in de stad Groningen!

Lymfologie & Oncologie Fysiotherapie heeft een nieuwe lokatie aan de Vechtstraat in de stad Groningen. Ook onze nieuwe collega, José Vos, stelt zich voor. Daarnaast introduceren we het oncologische revalidatieprogramma LOFFIT en krijgt u als eerste de vier Special Hamelhuys Edition kaarten van LOF te zien. Veel leesplezier!

Locatie Vechtstraat Groningen

LOF zit aan de Vechtstraat onder een dak met Compressiezorg Ina Sissingh. Ina Sissingh meet al ruim 25 jaar Therapeutische Elastische Kousen aan en is een echte expert op haar vakgebied! Ze verzorgt lezingen door heel Nederland en is daarnaast geschoold in het aanmeten van o.a. klittenbandsystemen, pads en thoraxdrukhemden.

Om cliënten met oedeem goed te kunnen helpen, is samenwerking belangrijk. Oedeemfysiotherapeuten van LOF verzorgen gespecialiseerde fysiotherapie aan cliënten met lymfoedeem, lipoedeem, veneus oedeem en kanker en vervolgens meet Compressiezorg uw Therapeutische Elastische Kous aan. En dit alles op dezelfde locatie. Lekker overzichtelijk en zorg op maat!

Maak kennis met José Vos


José Vos is een gedreven oedeemfysiotherapeut met jarenlange ervaring binnen de lymfologie en oncologie. Naast haar specialisatie als oedeemfysiotherapeut is ze in opleiding voor de master oncologie. José heeft samen met Joyce Bosman LOF opgericht en zal vanaf april 2016 ook cliënten gaan behandelen aan de locatie Vechtstraat Groningen.

LOFFIT


LOF introduceert het beweegprogramma LOFFIT om te sporten tijdens of na de behandeling van kanker. Tegenwoordig overleven steeds meer mensen kanker. Echter, na de behandelingen blijven er vaak restklachten zoals vermoeidheid, verminderde conditie en spierzwakte over. Hierdoor kun je thuis of op het werk ongemakken ervaren. Bij de oncologische revalidatie LOFFIT helpen we je om de gevolgen van de behandelingen zoveel mogelijk te beperken. Bij LOFFIT sport u twee keer per week onder begeleiding van een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten. Wij begeleiden de cliënten volgens de nieuwste inzichten en gebaseerd op de laatste richtlijnen.

WE LOF YOUR OPINION


Wij doen ons best u zo goed mogelijk te helpen. Wij stellen uw mening daarom zeer op prijs. Laat uw wensen, ideeën of mening achter via onze website of Facebook!

LOF kaarten - special edition

Speciaal voor het Hamelhuys in Groningen heeft LOF vier unieke kaarten ontworpen. Het Hamelhuys is een inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten in Groningen. Er is geen verwijzing en geen afspraak nodig. Men kan er praten, er is een luisterend oor. Je kan informatie krijgen of activiteiten doen. Inloophuizen zijn stichtingen die volledig draaien met vrijwilligers en hun gelden volledig krijgen uit fondsen en donaties. De kaarten zijn te koop bij LOF en bij het Hamelhuys voor €0,50 per stuk of 4 voor €1,50. De volledige opbrengst komt ten goede aan het Hamelhuys! 
Bekijk de website
Twitter
Facebook
Email
Copyright © 2016 LOF Groningen, All rights reserved.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u interesse heeft getoond in oedeem- en oncologie fysiotherapie. LOF Groningen brengt twee maal per jaar een nieuwsbrief uit om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.


Onze locaties:
Vechtstraat 71, 9725 CT Groningen
Huize Tilburg 2, 9617 DC Harkstede
Mercuriusweg 6, 9482 WL Tynaarlo
t. 050 211 1929

Je kan je gegevens aanpassen  of je afmelden voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp