Copy
Bekijk de mail in je browser

LOF GRONINGEN OPENT HAAR DEUREN

Lymfologie & Oncologie Fysiotherapie Groningen verzorgt onder de naam LOF Groningen gespecialiseerde fysiotherapie aan cliënten met lymfoedeem, lipoedeem, veneus oedeem en kanker.

Lymfologie is de verzamelnaam voor oedeemklachten in de breedste zin van het woord. Niet alleen behandeld LOF Groningen cliënten met lipoedeem en lymfoedeem, ook veneuze cliënten worden van advies voorzien. In de praktijk worden oedeemcliënten behandeld door middel van onder andere manuele lymfedrainage, compressietherapie, zwachtelen, lymftaping, oefentherapie, voorlichting en adviezen. Door onze samenwerking met Compressiezorg wordt ook de Therapeutisch Elastische Kous bij ons in de praktijk aangemeten.

Oncologische cliënten worden in de praktijk behandeld met doelgerichte therapie, afgestemd op klachten die ontstaan zijn als gevolg van de ziekte zelf of door de operatie, chemotherapie, radiotherapie, immunotherapie of aanvullende hormonale therapie. Daarnaast verzorgt de praktijk op maat gemaakte oncologische revalidatieprogramma’s. 

LOF Groningen


LOF Groningen heeft inmiddels al twee locaties waar u terecht kunt voor oedeem- en oncologiefysiotherapie. Zowel in Harkstede als Tynaarlo kunt u terecht bij LOF. Het specialistische karakter van onze praktijk maakt dat we patiënten behandelen vanuit de wijde regio. In de stad Groningen bieden wij de mogelijkheden om bij u thuis te behandelen. 

Lees meer

Joyce Bosman


Joyce Bosman heeft ruim 10 jaar toegewijde ervaring in de behandeling van lymfologische en oncologische cliënten en heeft in 2016 besloten haar eigen fysiotherapiepraktijk voor Lymfologie en Oncologie LOF Groningen op te richten om op deze manier haar kennis en ervaring te delen. 

Lees meer

Samenwerking CompressieZorg


Enthousiast zijn wij om te kunnen vermelden dat wij een samenwerking zijn aangegaan met CompressieZorg. Iedere dinsdagmiddag houdt Ina Sissingh in Harkstede van 16.00 tot 17.00 uur een spreekuur Therapeutisch Elastische Kous. 
Op 8 februari 2016 gaat er een nieuwe opleiding oedeemfysiotherapie van start in Groningen, georganiseerd door LOF! In 1966 kwamen Günther en Hildegard Wittlinger voor het eerst in contact met Dr. Vodder en samen openden ze de eerste Dr. Vodder School in 1972 in Walchsee, Oostenrijk. Andreas Wittlinger, zoon van Günther Wittlinger, verzorgt de cursussen in Groningen. Aanmelding is mogelijk via www.oedeemtherapievodder.nl.
 

Brochure


Wilt u meer informatie over wat LOF Groningen u of uw cliënten kan bieden? Bestel dan vrijblijvend de brochure van LOF. Stuur ons een mail met adresgegevens en wij zullen een stapel folders toesturen. 
Bekijk de website
Twitter LOF
Facebook LOF
Email
Copyright © 2016 LOF, All rights reserved.


Je kan je gegevens aanpassen  of je afmelden voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp