Copy
InDiv Solutions Nieuwsbrief Juni 2016
View this email in your browser

InDiv Nieuwsbrief 15 Juni 2016 

Meer over InDiv Solutions

Inhoud van deze nieuwsbrief:

- InDiv implementeert iDeal

- Lancering KredietMobiel

- Onderzoek: 2 monitoren verhoogt productiviteit


- Lancering Wauw-Effect

InDiv implementeert iDeal

 

IDeal is de betaalmethode die het in Nederland mogelijk maakt om direct online te betalen via de grootste Nederlandse banken. iDeal betalen heeft de afgelopen jaren flink terrein gewonnen op het gebied van online afrekenen. Men heeft als voornaamste reden " het is gemakkelijk, snel en veilig."

Om onze klanten nog beter en efficiënter van dienst te kunnen zijn hebben wij deze methode geïmplementeerd in onze facturatie. Zo kunt u nog veiliger en efficiënter bij ons afrekenen.

Heeft u vragen? 

We staan u graag te woord. 0591-794020

Lancering KredietMobiel


Ook deze maand hebben we weer een lancering te vieren!
Dit maal één uit de financiële branche.

InDiv Solutions heeft de afgelopen maand druk gewerkt aan de nieuwe website voor KredietMobiel, Financiën met gevoel!. 

Reactie van de klant?


"Jullie hebben wederom vakwerk geleverd heren!". 
Frank Berndt - Eigenaar KredietMobiel

Over KredietMobiel:


" KredietMobiel is een platform van intermediair Candor.
Deze website biedt u o.a. informatie over doorlopend krediet, persoonlijke lening en ook bijvoorbeeld over ons Duitsland krediet. Wij zijn geen nieuw financieringskantoor, wij bestaan inmiddels ruim 16 jaar. Naast consumptief krediet zijn wij ook actief in verzekeringen. Ons kantoor bestaat sinds 2000 en onze klanten bestaan uit particulieren en het MKB.

 

Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Ons kantoor is gevestigd in de provincie Drenthe , Emmen om precies te zijn. Door internet maakt de plaats van vestiging niet meer zoveel uit of u nu in Emmen, Den Haag of Maastricht woont wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte en verantwoorde geld-lening. "


Voor meer informatie zie: www.kredietmobiel.nl
KredietMobiel - Financiën met gevoel!

Onderzoek: 2 monitoren verhoogt productiviteit.
 

U ziet het tegenwoordig steeds vaker 2 schermen op één computer. Deze nieuwe manier van werken is heel efficiënt en komt te goede van de productiviteit van de werknemer.


39% productiviteit verhoging.

Uit het onderzoek blijkt dat werknemers met 2 schermen gemiddeld 29% effectiever vinden, 24% comfortabeler te ervaren en 39% handiger te vinden wanneer er door bronnen van informatie gescrolled moet worden.

Ook blijkt dat door de plaatsing van een extra monitor minder tijd aan
niet-arbeidsgerelateerde zaken. Dit zorgt voor een duidelijk hogere productie en werkplezier.


Goede investering

Een extra scherm kost ongeveer € 150,00 per werkplek, de levensduur daarvan is 8 jaar. Als we dit omrekenen per jaar zitten we ongeveer rond € 18,00 per jaar en dat is nog geen € 1,50 per dag per medewerker.

Als je de 39% productieverhoging daar tegenover zetten, dat zal dit een van de goedkoopste manieren zijn om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen.


Ultieme test

Wij bij InDiv Solutions hebben al een paar van onze medewerkers voorzien van een 2e scherm, daarbij hebben we rekening gehouden met de maat van het scherm. Onze werkplekken zijn allemaal uitgerust met 24 Inch scherm, dus het 2e scherm is ook 24 Inch.

Tot onze verbazing merkten wij vrij snel een productiviteitsverhoging.
Omdat wij onze werkzaamheden bij houden wat wij precies in een uur kunnen doen, zien wij direct dat er veel meer gedaan wordt in een kortere tijd

Het linker scherm gebruiken wij als hoofd scherm en rechts hebben wij Outlook, Internet of connectie met onze server open staan zodat wij snel informatie kunnen inzien als we dat nodig hebben. We hoeven dus niet altijd een scherm te minimaliseren en het opzoeken bij welk venster we gebleven waren.


Aantrekkelijke keuze

Het komt er op neer dat een extra monitor per werkplek een zeer aantrekkelijke keuze is wanneer een werkgever de productiviteit verder wil verhogen. De conclusie is dat er op meerdere fronten het geld wat geïnvesteerd zal wordt snel terug verdiend zal worden doordat de productiviteit flink stijgt.

Heeft u vragen over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op!


Of kijk op onze website voor meer informatie.

 

Bron: Van Dulst

Productiviteit stijgt!

Lancering Wauw-Effect


Deze maand hebben we ook een 2e lancering gevierd!
In de 2e helft van deze maand was de lancering van de website
van Wauw-Effect een feit! 

Reactie van de klant?


"InDiv Solutions heeft Wauw-Effect niet alleen ontzorgt met een prachtige website en goede teksten, maar zelfs bij de installatie van alle email accounts op de mobiele telefoon komen ze gewoon langs! Daar waar Wauw-Effect zorgt voor events met het wauw effect, zorgt InDiv Solutions voor alles rondom het web en de ondersteuning voor Wauw-Effect." 

Rudith Backers-van der A - Eigenaresse Wauw-Effect


Over Wauw-Effect:


"
Wauw Effect heeft zich al bewezen als projectbureau voor evenementen en facility management. Vanaf 2011 organiseren wij evenementen en verzorgen wij projectmanagement. Daarin zijn wij als projectbureau onderscheidend.  Wauw Effect denkt mee met haar klant en loopt net even een stapje harder om projecten en evenementen tot een ongekend succes te maken. Dat noemen wij Het Wauw Effect: evenementen met wauw. "


Voor meer informatie zie: www.wauw-effect.nl
 
Evenementen met een Wauw-Effect!

Kies voor een erkende partner!

InDiv Solutions
Zakelijke Dienstverlener van het jaar 2014, 2015
en nu ook 2016!
Volg InDiv Solutions ook op:
Facebook
Facebook
Website
Website
Instagram
Instagram
Copyright © 2016 InDiv Solutions, Alle rechten voorbehouden.


Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
U kunt zich hier uitschrijven.

Email Marketing Powered by MailChimp