Copy

“Tidigare stod jag med soptunnans lock på huvudet”

Sedan lanseringen i somras har Lockhållaren testats i en mängd kommuner. En av dem som haft produkten hemma är Marcus Norrman, projektledare för införandet av ett nytt insamlingssystem för avfall i Kristianstad kommun. Och nu ska hållaren införas hos de villahushåll i Kristianstad som vill ha den. 
Kommunen har beslutat att initialt köpa in 6000 stycken exemplar av Lockhållaren och tanken är att de invånare som vill ha produkten ska kunna få den. Och enligt Marcus finns det en stor nytta med produkten:

“Jag kände ‘wow’ när jag testade den för första gången. Förut använde jag huvudet för att hålla uppe soptunnans lock medan jag sorterade allt i rätt fack. Men nu slipper jag det och kan bara ställa upp locket i ett bekvämt läge."
 
Läs hela artikeln om Kristianstad kommun här
Använder sig din kommun redan av fyrfackskärl? Eller står ni precis som Kristianstad i startgroparna för att införa det? Tveka då inte att kontakta oss på iTunnan för mer information om Lockhållaren och andra produkter som underlättar invånarnas källsortering.
Kontakta iTunnan
Telefon:
0
702 231701

Mejl: 
info@itunnan.se

Adress: 
Makadamgatan 8,
254 64 Helsingborg

Webbsida:
itunnan.se

Nyheter i branschen

Deras kunder kan matsvinn. Naturvårds-verkets rapport "Matavfall i Sverige" visar att 70% av matsvinnet sker i hemmet. Men hur bra är vi på att minska matsvinnet? Riktigt bra, enligt en undersökning bland ICAs kunder.
Läs mer
Många har problem med soppåsen som åker ner över kanten. Men här är fyra enkla lösningar på problemet!
Copyright © 2017 Aktiebolaget iTunnan, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp