Copy
View this email in your browser


Nieuwsbrief Soest Netwerkt.

Het is weer tijd voor een nieuwsbrief! En we hebben nieuws. Naast de aanstaande events, hebben we onder andere een link naar onze bestuursambitie 2016 (ondernemersplan) én voor het eerst een nieuw item: Vriend in de Spotlight. In deze nieuwsbrief staat Jan Boesten in de spotlight. 

Veel leesplezier. 

Bestuur Soest Netwerkt
 

Workshop 'Ontdek jouw stem' met Maroesjka Vermolen

Meld je hier aan 
Soest Netwerkt BBQ! 

Meld je hier aan

Ambitie van het bestuur 

Naar aanleiding van de vriendensessie in februari hebben we onze definitieve ambitie vastgelegd. We hebben het uitgewerkt in  kort overzicht dat we zelf als handleiding gebruiken bij alles wat we dit jaar gaan oppakken. Twee zaken staan centraal: we willen inzetten op externe profilering en zichtbaarheid én we willen de onderlinge verbondenheid en kennis over elkaar vergroten. Een uitdaging. Maar we gaan ons best doen! Je leest het hele stuk op de website
 

Aanstaande events

Er staan twee evenementen voor de deur: 

Op 17 mei geeft stemcoach Maroesjka Vermolen (vriend van Soest Netwerkt) de workshop 'Ontdek jouw stem'. Lees meer over deze workshop en meld je aan. 

Op 22 juni is het weer zover: de jaarlijkse BBQ van Soest Netwerkt. Inmiddels een traditie. De omschrijving is simpel: lekker eten en bijpraten met elkaar. Introducees zijn van harte welkom! Reserveer hier alvast je deelname. 

Vriend in de spotlight: Jan Boesten


Naam: Jan Boesten

Geboortedatum: 
Ik ben op 3 juli jarig. Geboortejaar ben ik na mijn 50e  helaas vergeten.

Wat doe je eigenlijk? 
Tja, dat verandert heel vaak. Soms kan ik genieten van het leven en soms zie ik er enorm tegen op. Maar wellicht willen jullie weten wat ik voor de kost doe. Na jarenlang gewerkt te hebben als trainer, opleider en therapeut komt mijn oude beroep van regisseur weer meer in beeld.
Hierin kombineer ik mijn therapeutische achtergrond met mijn achtergrond als regisseur.Ik maak korte films waarin ik de passie en de bezieling van ondernemers in beeld breng. Ik werk graag met ondernemers of kunstenaars die vinden dat zij door hun bezieling, missie en visie het verschil maken in een markt waarin er vele concullega’s zijn. Ondernemers die willen bijdragen aan een betere wereld.

Waar word je blij van? 
Ik word blij als ik voel dat mensen evenwichtig zijn in hun werk en maatschappelijke betrokkenheid, idealisme en zakelijkheid weten te combineren. En bij mezelf als ik dat allemaal kan integreren met mijn spirituele beleving.

Waar heb je een hekel aan? 
Aan weinig…! Soms moeite met bepaalde politieke opvattingen, maar als ik me dan realiseer dat ik me alleen maar kan irriteren aan zaken die in mij nog geen plek hebben gekregen, heb ik weer wat te doen met mezelf… en kan ik weer een tijdje vooruit (werk aan de winkel). En toch ga ik zo af en toe nog over de rooie….!

Favoriete muziek?
Zeer divers. Hou van Jazz, maar ook van rock en pop en klassiek. Heb zelf een grote collectie die ik spiri muziek noem en dat varieert van gregoriaans via mantra’s en new age tot reggae. Merk dat ik qua muziek niet echt in een hokje pas en veel muziek voor verschillende gelegenheden kan waarderen.

Favoriete gerecht?
Ook geen voorkeur. Eet weinig tot geen vlees, vooral verse groenten. Als het kan Bio.

Hoe lang woon je al in (de buurt van) Soest? 
In 2013 ben ik in Bilthoven komen wonen.

Waarom ben je lid van Soest Netwerkt?
Ik heb de club op afstand gevolgd en vond dat jullie een sympathieke uitstraling hebben. Begin dit jaar besloten om lid te worden.

Welke ambitie heb je als ondernemer?
Graag wil ik meer kwaliteit brengen in video en film land en ik hoop door mijn films ondernemers te inspireren om hun passie en bezieling meer te gaan leven en uit te dragen. Mijn ambitie is dat ondernemers het nut gaan zien van professionele visitekaartjes waarin hun passie en bezieling vorm krijgt.

Heb je een tip voor Vrienden van Soest Netwerkt?
Daar ben ik nog te kort lid voor. Wellicht kan ik die aan het eind van het jaar geven. In ieder geval hoop ik velen van jullie te ontmoeten en hoop ik dat het mogelijk is dat we elkaar steunen in elkaars zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Over wie wil je meer weten (en staat centraal in de volgende nieuwsbrief)?
Jannie Klaren

Netwerken in en om Soest 


29 april 2016: Open Coffee Amersfoort

3 mei 2016: Open Coffee Soest

10 juni 2016: Ondernemersspreekuur Soest


 
Copyright © 2016 Soest Netwerkt, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp