Copy
Onderwijsnieuws editie | 17/04

Beste <<First Name>>,

Als student aan de Faculteit 3mE ontvang je elke maand een overzicht van het onderwijsnieuws van afgelopen maand. Meer informatie over je studie en antwoorden op je vragen kun je terugvinden op de Studentenportal van 3mE.

Kijk voor actueel nieuws op de nieuws-weblog.

In deze nieuwsbrief komende de onderwerpen van afgelopen maand aan bod:

Regels projectwerkplekken


Lees online»
 
_________________________________________________________________

Science and Technology Leadership Association


Lees online»
 
_________________________________________________________________

Komende feest- en vrije dagen

Op vrijdag 14, maandag 17 en donderdag 27 april a.s. is de faculteit 3mE voor iedereen gesloten vanwege feestdagen. In mei en juni staan er nog meer feestdagen en een collectieve verlofdag op de planning. Donderdag 25 mei is het Hemelvaartsdag, waardoor vrijdag 26 mei als collectief verlof geldt.

Lees verder voor het gehele overzicht:

Vrijdag 14 april: Goede Vrijdag
Maandag 17 april: Tweede Paasdag
Donderdag 27 april: Koningsdag
Vrijdag 5 mei: Bevrijdingsdag
Donderdag 25 mei: Hemelvaartsdag
Vrijdag 26 mei: Collectieve verlofdag
Maandag 5 juni: Tweede Pinksterdag

Op deze dagen is het gebouw voor iedereen gesloten.

Horecavoorzieningen
De verschillende restaurants en coffee corners hebben vaak ook andere openingstijden. Je vindt alle informatie op rij in dit overzicht.


Lees online»
 
_________________________________________________________________

Onderhoudswerkzaamheden 3mE

Vanaf dinsdag 4 april tot en met 28 april vinden er binnen de faculteit 3me onderhoudswerkzaamheden plaats. Dit betreft het nazien van het schilder-, hang- en sluitwerk in alle verkeersruimtes; gangen, doorgangen, trappen, trappenhuizen. De overlast zal minimaal zijn.

 


Lees online»
 
_________________________________________________________________

Ben jij op Exchange geweest?

The board recruitment for ESN Delft of the academic year 2017/2018 has started!

ESN Delft is student organisation which organises events for Erasmus and exchange students in Delft, to help them have the time of their lives abroad here in the Netherlands. Have a look at the facebook to see what we do! Join one of our weekly social drinks to experience the ESN atmosphere.

During your board year, you will work together with five other enthusiastic students, trying to bring ESN Delft to the next level! Interested? Check out the available positions on the website (http://www.esn-delft.nl/become-new-board-esn-delft), and go to the open calls at the bottom of this page to get a more detailed overview of the specific functions. Maybe you will be the new face of ESN Delft! Apply before April 9th!


Lees online»
 
_________________________________________________________________

Erasmus+ stagebeurs budget op

Beste Masterstudenten,

Helaas is het budget voor de Erasmus+ stagebeurs volledig verbruikt voor het studiejaar 2016-2017. Dit betekent dat als jij dit jaar nog op stage gaat, je helaas geen beurs meer kan aanvragen.

Dit is erg vervelend, maar kunnen we helaas niets aan doen. Vanaf Juni is het budget voor 2017-2018 beschikbaar.

Indien je vragen hebt, kan je ons altijd mailen (internationaloffice-3me@tudelft.nl) of langskomen tijdens de inloopspreekuren (di en do van 12.30 tot 13.30).

Groet
International Office 3mE


Lees online»
 
_________________________________________________________________

Update werkzaamheden op en rond het plein

Ter voorbereiding op de komst van Coffee & Bikes verdwijnt op termijn de groene heuvel aan die zijde van het plein. De boom die daarop staat wordt op dinsdag 28 maart verwijderd. Hiervoor wordt binnen het project Buitenruimte IPT een nieuwe boom terug geplant. De heuvel wordt op een later moment verwijderd. Uiteindelijk komt er groen op het plein terug in de vorm van een groen talud rondom Coffee & Bikes.

Pulse
De bouw van Pulse is in volle gang. Er wordt op dit moment gewerkt aan de fundering en de vloer van de begane grond. Ook is het onderste stuk van de constructie van de bouwkraan al te zien. De verwachting is dat de kraan in de week van 10 april wordt opgebouwd en dat de bouw van de staalconstructie van Pulse de week daarna start. Dit kan geluidshinder met zich meebrengen, maar de aannemer werkt binnen voorwaarden om dit zoveel mogelijk te beperken. Bouwdeel D is leeggeroosterd van tentamens.

Learning Lab
De bouw van het Learning Lab is inmiddels gestart met de opbouw van de staalconstructie. Alle werkzaamheden vinden binnen het gebouw plaats. Ook hier geldt dat dit geluidshinder met zich mee kan brengen en dat de aannemer werkt binnen voorwaarden om dit zoveel mogelijk te beperken.

Plein
Er staan werkzaamheden op het plein voor de faculteit IO in de planning. Deze gaan op zijn vroegst in de week van 24 april van start en duren naar verwachting drie weken. Het plein wordt aan de zijde van de huidige fietsenstalling over de gehele lengte en een breedte van ca. 7 meter opengebroken om kabels en leidingen onder de toekomstige locatie van Coffee & Bikes vandaan te halen en om te leggen. Met name het openbreken van een gedeelte van het plein zorgt naar verwachting de eerste week voor geluidshinder. Er wordt op werkdagen tussen 7.00 en 16.00 uur gewerkt en uitgangspunt is om de werkzaamheden met de meeste geluidshinder zoveel mogelijk buiten collegetijden uit te voeren. Het graafwerk en omleggen van kabels en leidingen in de tweede en derde week brengt minder hinder met zich mee. Na de werkzaamheden blijft het gedeelte van het plein afgezet om binnenkort op te gaan in de bouwplaats van Coffee & Bikes.


Lees online»
 
_________________________________________________________________

Vacature Studentassistent Kwaliteitszorg 3mE

De afdeling Onderwijs en Studentenzaken 3mE is op zoek naar een Studentassistent Kwaliteitszorg.

De hoofdtaken zijn het het opstellen en uitzetten van enquêtes in het programma EvaSys en ondersteunen van kwaliteitsrapportages. Je hebt veel verschillende contacten met studenten, docenten en overige personen binnen de organisatie.

Heb je interesse? Kijk dan hier voor meer informatie! Studentassistent vacature OKZ 2017

LET OP: de sluitingsdatum is 10 april


Lees online»
 
_________________________________________________________________

3mE XXL open hours | 03/04 -13/04

3me-xxl-apr17


Lees online»
 
_________________________________________________________________

Wat moet je weten voor je een minor kiest?

Wat moet je weten voor je een minor kiest?

Als bachelorstudent ben je op dit moment misschien wel bezig met je minorkeuze. Maar wat moet je eigenlijk weten voor je die keuze maakt? Welke vorm geef je aan je minor? Wat zou voor jou het ideale startmoment zijn? En hoe gaat de rest van dat studiejaar er eigenlijk uit zien voor jou?
De antwoorden op deze en andere soortgelijke vragen zijn per student verschillend. Als studieadviseurs kunnen wij hier samen met jou naar kijken en je een advies bieden dat bij jou past.
Een afspraak maken met een van ons doe je eenvoudig online.

Tot ziens!

Met hartelijke groeten,
Pauline, Lourdes, Evert en Tineke


Lees online»
 
_________________________________________________________________

TU Delft studenten nieuws


3mE agenda


Op zoek naar informatie over je studie? Zoek het zelf!  | Kijk op http://studenten.tudelft.nl/3mE


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TU Delft - O&S 3mE · Mekelweg 2 · Delft, ZH 2628 CE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp