Copy
Onderwijsnieuws editie | 17/09

Beste <<First Name>>,

Als student aan de Faculteit 3mE ontvang je elke maand een overzicht van het onderwijsnieuws van afgelopen maand. Meer informatie over je studie en antwoorden op je vragen kun je terugvinden op de Studentenportal van 3mE.

Kijk voor actueel nieuws op de nieuws-weblog.

In deze nieuwsbrief komende de onderwerpen van afgelopen maand aan bod:

Eerstejaars studenten, welkom @ 3mE

Click here to view the embedded video.


Lees online»
 
_________________________________________________________________

SAVE THE DATE: Bachelor diploma-uitreiking 12 oktober

Op donderdag 12 oktober staat de bachelor diploma-uitreiking gepland.

Aanvang 15:00 uur in het Auditorium van de TUD Aula. Na afloop, rond 17:00 uur, is er een borrel op de foyer. We verwachten een mooi feest!

Noteer de datum alvast in je agenda, de uitnodiging volgt binnenkort!


Lees online»
 
_________________________________________________________________

Update bouwwerkzaamheden

Tijdens de zomervakantie is er flink doorgewerkt op de campus. Pulse heeft het hoogste punt bereikt, de constructie staat volledig en de warmte- en koudebronnen voor het gebouw zijn geboord en worden momenteel getest.

Verder zijn kabels en leidingen onder het plein door gelegd voor de aansluiting van Pulse op onder meer stroom, drinkwater en riolering. De komende periode worden de gevels geplaatst  en de verwachting is dat het gebouw wind- en waterdicht is voordat de winter begint. 

Voor Coffee & Bikes zitten de funderingspalen inmiddels in de grond.  De komende weken wordt de  fundering verder aangelegd, waarna de staalconstructie wordt opgebouwd. Binnenkort worden er graafwerkzaamheden in de Landbergstraat uitgevoerd voor onderhoud aan het elektriciteitsnetwerk. Die werkzaamheden duren naar verwachting tot eind oktober.

Fietsenstalling
Naarmate de bouw van Coffee & Bikes op gang komt, zal ook het bouwverkeer in de Landbergstraat toenemen. Voor uw eigen veiligheid en die van anderen is het van belang dat u de fiets stalt in de daarvoor bestemde fietsenstalling in de parkeerkuil bij de faculteit TBM en dus niet in de Landbergstraat (behalve de fietsenrekken op een aantal punten). De straat is vanwege de bouwplaats versmald en fietsen staan daar in de weg; ze leveren gevaar op voor voetgangers en blokkeren de doorgang voor de hulpdiensten in geval van calamiteiten! De komende maanden worden er regelaars ingezet die dit actief bewaken en u de weg wijzen naar de fietsenstalling.

In verband met de verwachte drukte op het voorplein van de faculteit 3mE zijn er extra plekken gerealiseerd om fietsen te parkeren aan de kant van de Leeghwaterstraat (achterzijde van het gebouw). Er wordt actief gecontroleerd op foutief geparkeerde fietsen.


Lees online»
 
_________________________________________________________________

Fiets parkeren?! Dat kan ook bij de achteringang / Parking your bike?! You can also do this at the back entrance

Wist je dat het ook mogelijk is om je fiets aan de achterzijde van 3mE te parkeren?!

In drukke periodes kun je aan de voorzijde van het gebouw moeilijk een plek vinden om je fiets neer te zetten. Het is niet toegestaan om je fiets zomaar buiten de rekken neer te zetten. Samen met FMVG hebben we extra plekken gerealiseerd aan de achterzijde van het gebouw.

 

———————————————————————————————————————————————-

Did you know it is possible to park your bike at the back entrance of the Faculty of 3mE?!

During busy periods it is sometimes hard to find a spot to park your bike. It is not permitted to park your bike outside of the dedicated bikeracks. Together with FMRE we have created possiblities to park your bike at the back entrance of the building.


Lees online»
 
_________________________________________________________________

New lecture hall at DUWO

You might have noticed the new location code ‘DUWO-CZ’ in your schedule already (If you have checked your schedule, it is still holidays off course). This new lecture hall was newly renovated by DUWO this summer and lies just besides TU Delft campus near the Science Centre at:

Professor Schermerhornstraat 4 (side street of Mijnbouwstraat)
2618 PZ Delft

The lecture hall is accessible via the side entrance at the staircase. It is situated at the second floor and can easily be reached by the stairs. If you need the elevator, please go to the reception at the main entrance. They will show you the way.

For more info, check out: http://www.educationrooms.tudelft.nl


Lees online»
 
_________________________________________________________________

TU Delft studenten nieuws


3mE agenda

No RSS items found.
Op zoek naar informatie over je studie? Zoek het zelf!  | Kijk op http://studenten.tudelft.nl/3mE


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TU Delft - O&S 3mE · Mekelweg 2 · Delft, ZH 2628 CE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp