Copy
View this email in your browserJEUGDNIEUWSBRIEF AV'23

 oktober 2019
Met dit nieuws:

1. morgen, zondag 6 oktober: afscheid van Mathilde
2. bestelde vestjes
3. voor in de agenda
4. het nieuwe schema en trainers gezocht
5. verkoopwedstrijd grote clubactie
 1. morgen, zondag 6 oktober: afscheid van Mathilde
Morgen zijn de clubkampioenschappen. De inschrijving is inmiddels gesloten. Mocht je niet hebben ingeschreven, dan kun je natuurlijk wel komen kijken! We nemen op deze dag ook afscheid van de trainers van dit jaar, vanaf maandag 7 oktober begint het nieuwe seizoen immers! Misschien is het leuk om de trainers te bedanken... 

Zoals we al eerder vermeldden neemt Mathilde afscheid. Ze stopt met het jeugdbestuur en het geven van trainingen. Zij heeft in alle jaren als trainster ongelooflijk veel kinderen langs zien komen! Als bestuur geven wij haar natuurlijk iets moois, maar we zouden het ook erg leuk vinden als de atleten die ooit bij haar hebben getraind iets kleins voor haar meenemen. Denk bijvoorbeeld  aan een mooi potlood, een leuke pen, een grappige gum (ze is juf en weet daar wel raad mee). In de kantine staat achter de bar een mand waar je je kleine kadootje in kwijt kunt, graag met je naam eraan. Dat kan ook morgenochtend nog. Dan geven we haar die mand tijdens de clubkampioenschappen. In het chronoloog is ruimte gemaakt voor een officieel bedankje. 
En de ouders die vrijwillig trainingen geven bedanken we ook even. Kortom: kom morgen naar de baan! Dan kun je ook meteen je bestelde vestje halen.

2. bestelde vestjes
De bestelde vestjes zijn gearriveerd, je kunt ze ophalen in de kantine. 

3. voor in de agenda
30-11: eerste cross in Uithoorn
11-1: tweede cross in Bussum
8-2: derde cross in Monnickendam
7-3 crossfinale!
Meer informatie over de crosses volgt later.

4. het nieuwe schema vanaf 7 oktober + trainers gezocht
Zie op de site het nieuwe schema: https://www.av23.nl/pupillen-en-junioren/
We zoeken nog trainers voor de mini-pupillen eerste training (geboortejaar 2013). Wil er een ouder helpen? Dat zou fantastisch zijn. Aanmelden kan bij Annerieke Kroeze (jeugdvoorzitter@av23.nl). 

5. verkoopwedstrijd grote clubactie
Verkoop je dit jaar veel Grote Clubactieloten? Dan maak je kans op één van de toffe prijzen beschikbaar gesteld door een sponsor of door AV23.
Mocht je boekje al vol zijn of wil je je bekende buren laten weten dat je langs bent geweest maar waren ze niet thuis? In de kantine kun je lege boekjes en ‘niet thuis kaartjes’ vinden. En je volle boekje kun je gelijk kwijt in de inleverdoos.
Als spaardoel voor de extra GCA opbrengsten wil het jeugdbestuur mooie vlaggen kopen om de zichtbaarheid van AV23 bij alle wedstrijden groter te maken. Jullie zijn toch net zo trots op AV23 als wij? Veel succes met verkopen!

Met sportieve groet,
de jeugdcommissie
Twitter
Facebook
Website
Copyright © *2018* *AV'23*, All rights reserved.
*zie ook de nieuwe website van AV'23 voor meer info*

Ons mailadres is:
*jeugdnieuwsbrief@av23.nl*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
atletiekvereniging av'23 · Radioweg 89 · Amsterdam, 1098 NG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp