Copy
View this email in your browser


JEUGDNIEUWSBRIEF AV'23

december 2020
Met dit nieuws:

1.  clubkleding binnen
2. kerstvakantie
3. Grote Clubactie 
4. wedstrijden
 
1. clubkleding binnen
De bestelde kleding is binnen! Af te halen op de club. 

2. kerstvakantie 
Normaalgesproken trainen we niet in de kerstvakantie. Dit jaar willen we echter in de eerste week wel wat trainingen door laten gaan. De trainers informeren jullie  via de groepsapp of per mail.

3. Grote Clubactie

 We zijn alle leden ontzettend dankbaar met de actieve verkoop en koop van loten van de Grote Clubactie. Zowel online als via de boekjes. De lotenverkopers die minimaal 10 loten hebben verkocht en voor 29 november hun lotenboekjes hebben ingeleverd ontvangen een uitnodiging om mee te gaan doen aan speciaal voor de Grote Clubactie georganiseerde clinics. En onder de topverkopers worden de prijzen verloot beschikbaar gesteld door VROG, Stayokay, Polder, Sport4kids, T&F Camps en Bijvoet.  In de volgende nieuwsbrief volgt de eindstand en kijk op Instagram en Facebook voor verslagjes over de clinics en prijsuitreikingen.


Muts van AV23 en Charco & Dique
 

Alle loten verkopers die minimaal 10 loten verkocht hebben kregen de unieke duurzame warme AV23 muts gesponsord door Charco&Dique. De muts is nu eenmalig te koop voor alle leden voor een donatie van € 10. Hiermee steun je AV23 in deze moeilijke tijd. Wil je in bezit komen van deze muts geef het dan op via dit formulier: https://forms.gle/Jr8vFK26mx72JaBx5

Veel jeugdleden vanaf pupillen A1 hebben de afgelopen maand meegedaan aan de clinics die de Nederlandse topatleten Sharona Bakker, Joren Tromp, Jamille Samuel, Pieter Braun en Joris van Gool gaven bij onze vereniging. Dit is voor herhaling vatbaar en we willen daarom nog veel meer clinics gaan organiseren. Verslagen en foto’s van de clinics zijn te zien op Instagram en Facebook. 


4. wedstrijden

We realiseren ons dat er op dit moment echt heel erg weinig gebeurt op het gebied van wedstrijden en evenementen. We doen echt ons best om het zo leuk mogelijk te maken voor de atleten, door bijvoorbeeld Sint Maarten- en Sinterklaas-trainingen te doen. Gelukkig zien we nog steeds heel veel blije gezichten op de baan. 
De eerste wedstrijd voor de pupillen staat gepland voor 10 april, voor de junioren op 17 april. Duimen maar...

We hopen dat 2021 voor iedereen een gezond jaar wordt en dat er op sportief vlak veel meer te beleven valt dan in het afgelopen jaar!

Met sportieve kerst- en nieuwjaarsgroet,
de jeugdcommissie

 
Copyright © *2018* *AV'23*, All rights reserved.
*zie ook de nieuwe website van AV'23 voor meer info*

Ons mailadres is:
*jeugdnieuwsbrief@av23.nl*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
Twitter
Facebook
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
atletiekvereniging av'23 · Radioweg 89 · Amsterdam, 1098 NG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp