Copy
View this email in your browser


JEUGDNIEUWSBRIEF AV'23

september 2020
Met dit nieuws:

1.  de baan...
2.  clubkampioenschappen 25 oktober
3. nieuwe categorie, nieuwe trainingstijden
4. nieuwe clubkleding
5. Grote Clubactie
6. wedstrijden elders 
1. de baan...
Wat fijn dat we weer allemaal lekker aan het trainen zijn! Weliswaar gaat het niet zoals we gewend zijn, want de baan is helaas nog niet klaar (misschien pas in oktober). De trainers doen erg hun best om toch leuke en gevarieerde trainingen aan te bieden. We zien gelukkig veel blije koppies, dus dat lijkt te lukken.


2.  clubkampioenschappen 25 oktober 
Doordat de baan  niet begaanbaar is, hebben we besloten de clubkampioenschappen niet in het eerste weekend van oktober te houden, maar in het laatste weekend: op zondag 25 oktober. Afgelopen week hebben jullie daar al een mail over ontvangen van het bestuur.
Dat de clubkampioenschappen niet op 4 oktober kunnen doorgaan,  is een zware dobber na de coronasluiting en de lange zomer. Nu de jeugd ook al niet op de baan kan trainen is het voor de trainers en voor de kinderen heel fijn om wel naar een leuke wedstrijd toe te kunnen werken. We hebben alle verschillende opties afgewogen en besloten dat we voor de jeugd (alle pupillen en alle juniorencategorieën) de clubkampioenschappen gaan organiseren op zondag 25 oktober. Dat is nog net op tijd voordat iedereen per 26 oktober  naar de volgende leeftijdscategorie overgaat. 
Voor de jongste jeugd wordt het een ochtendprogramma en de oudste jeugd is in de middag aan de beurt. Afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen zullen uiteraard de protocollen van Atletiekunie en NOC*Nsf van toepassing zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan afspraken over de hoeveelheid begeleiders/bezoekers en de wijze waarop we catering kunnen verzorgen.
Wil je helpen met de organisatie en de voorbereidingen meld je dan aan bij jeugd@av23.nl. Voor vrijwilligers en jury op de dag zelf volgt nog bericht: maar ook die inzet kunnen we uiteraard weer goed gebruiken. En dat kan ook voor een dagdeel in plaats van een hele dag.

De inschrijving zal binnenkort openen op atletiek.nu

3. nieuwe categorie, nieuwe trainingstijden
Voor de duidelijkheid: vanaf maandag 26 oktober trainen de atleten dus in hun nieuwe categorie.
Daar horen  nieuwe trainingstijden bij.  Op dit moment leggen we de laatste hand aan het nieuwe schema (trainers en tijden). We zullen uiterlijk begin oktober communiceren hoe dat eruit ziet.


4. nieuwe clubkleding
Ook in de mail van het bestuur vinden jullie de informatie over het bestellen van de nieuwe clubkleding (met het nieuwe logo) inclusief de populaire rode vestjes. Bestellen van vestjes en andere clubkleding gaat via de webshop van sportwinkel Bijvoet: https://www.bijvoetsport.nl/c-5163119/av23-atletiek-vereniging-1923/ (t/m 12 september met korting!).

5. Grote Clubactie
Binnenkort gaat de Grote Clubactie weer van start! Het ziet er heel anders uit dan voorheen:
Alleen de mini pupillen en C pupillen zullen lotenboekjes ontvangen van hun trainer. Hiermee kunnen ze op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Als je genoeg loten hebt verkocht dan lever je het boekje weer in bij je trainer. 
Alle leden krijgen rond 18 september per mail een link naar een eigen online omgeving voor de verkoop van loten en/of superloten. Hiermee kan eenvoudig via mail of sociale media (FB, Insta, LinkedIn) kennissen, buren, familie, collega’s etc. gevraagd worden loten te kopen voor het behalen van ons doel. 
We hebben fantastische prijzen geregeld (klein tipje van de sluier: clinics door topatleten, waardebonnen van Bijvoet, korting T&F-camps...) en hopen op een grote verkoop. We lopen dit jaar ontzettend veel inkomsten mis door het niet doorgaan van wedstrijden en gederfde kantine-inkomsten. We kunnen iedere euro gebruiken...


6. wedstrijden elders
Ook al gebeurt er bij ons op de baan niet zoveel, er zijn gelukkig wel wedstrijden waar onze atleten aan mee kunnen doen!
Je kunt altijd zelf kijken op atletiek.nu waar je allemaal voor in kunt schrijven. Hieronder een paar leuke wedstrijden uitgelicht:

- Leuke wedstrijd voor junioren op 12 september in Alphen ad Rijn: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/33920/
- Nazomerwedstrijd voor alle categorieën in Den Haag op 20 september: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/33886/
- Ook op 20 september een wedstrijd voor iedereen in Barendrecht (bijna vol!): https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/32575/
- Op de eerste zaterdag van de herfstvakantie een leuke wedstrijd voor pupillen in Alphen ad Rijn: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/32704/
- En op 25 oktober dus onze eigen clubkampioenschappen.

Met sportieve groet!
de jeugdcommissie
Copyright © *2018* *AV'23*, All rights reserved.
*zie ook de nieuwe website van AV'23 voor meer info*

Ons mailadres is:
*jeugdnieuwsbrief@av23.nl*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
Twitter
Facebook
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
atletiekvereniging av'23 · Radioweg 89 · Amsterdam, 1098 NG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp