Copy
View this email in your browser


JEUGDNIEUWSBRIEF AV'23

maart 2020
Met dit nieuws:

1. morgen cross
2. informatiebijeenkomst ouders en nieuwe atleten

3. trainingspakkenwedstrijd 5 april
4. kledingbeurs
5. pupillencompetitie
6. pupillenkamp
7. rode vestjes
8. Nescioloop: nood: vrijwilligerspunten te verdienen

 
 1. crossfinale morgen
Morgen is de crossfinale! Alle atleten hebben inmiddels goed geoefend. We zullen jullie via facebook en instagram op de hoogte houden van het verloop van de wedstrijd.

2. informatiebijeenkomst ouders en nieuwe atleten
Op zaterdag 4 april om 11:30 uur is er een informatiebijeenkomst voor ouders van nieuwe atleten waarin Robin Willems & AV’23 collega's inzicht geven in het reilen en zeilen binnen AV'23. Je hoort dan meer over de trainingen, verschillende soorten wedstrijden, de vereniging, en je maakt kennis met enkele mensen van de vereniging zodat je weet bij wie je voor welke vragen terecht kunt. 
Deze bijeenkomst vindt plaats in het clubhuis. Het is van belang hierbij aanwezig te zijn, en we rekenen dus graag op je komst. Dus is je kind na oktober lid geworden of gestart met proeftrainingen en/of ben je nog niet eerder bij een informatiebijeenkomst aanwezig geweest, dan zien we je hopelijk dan!


3. trainingspakkenwedstrijd
Op zondag 5 april is onze eigen trainingspakkenwedstrijd. Je kunt je opgeven tot en met maandag 30 maart via deze link: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/33055/.
Hierin vind je ook de onderdelen. De trainingspakkenwedstrijd is de traditionele opening van het outdoorseizoen, waarbij de atleten een meerkamp met of zonder lange afstand kunnen doen. Er zijn alleen maar atleten van AV ´23, er is geen prijsuitreiking. De wedstrijd is echt alleen maar voor het plezier en om er weer en beetje in te komen.

We zoeken nog wel juryleden en vrijwilligers (die bijvoorbeeld helpen in de kantine of helpen bij de opbouw). Uiteraard krijg je hier vrijwilligerspunten voor. 

Ben je nog geen jurylid maar wil je dat wel worden? Meld je aan via de mail! (jeugd@av23.nl).


4. kledingbeurs 
Tijdens de trainingspakkenwedstrijd op 5 april organiseren we een ´kledingbeurs´. We zullen de gevonden kleding (gewassen) verkopen voor een klein prijsje ten bate van de club. Heb je nog wat bij de vereniging liggen? Dan moet je dat voor eind maart uit de gevonden voorwerpenbak halen!
Ook kun je kleding of spikes die je nog thuis hebt liggen en toch niet meer draagt, omdat het bijvoorbeeld te klein is geworden, doneren aan de club, zodat die kleding ook verkocht kan worden. De markt is van 10:30 tot 13:30. Tot 10:30 kun je sportkleding inbrengen. Er zijn spelregels voor de markt.
https://mcusercontent.com/f20022629bf8a8099bc9657fb/files/933e4f87-dbf0-421e-9e2f-8cd6377aec05/AV23_reglement_kledingbeurs.docx
LET OP: na 30 maart 2020 gaan alle gevonden voorwerpen weg!
Voor de organisatie van deze kledingbeurs kunnen we ook nog wel wat hulp gebruiken...


5. pupillencompetitie
Voor de pupillen weten we ook al wanneer de competitie is, namelijk: 16 mei, 6 juni en 27 juni. Informatie over de inschrijving volgt later.

6. pupillenkamp
Zet in de agenda: het pupillenkamp is dit jaar in het weekend van 19 tot en met 21 juni! Meer informatie volgt.
Voor het juniorenkamp zoeken we nog een geschikt weekend.


7. rode vestjes
De vestjes die in februari betaald zijn, zijn besteld. Deze zullen eind maart geleverd worden. Je kunt nu nog steeds gewoon bestellen, maar dan worden de vestjes wel later geleverd. 

8. Nescioloop: nood: vrijwilligerspunten te verdienen
Op 19 april start om 9:30 onze eigen Nescioloop. Om 10.30 start de 15 km wedstrijd en trimloop en 8 minuten later de 8 km trimloop.Ook daarvoor hebben we weer veel vrijwilligers nodig; in deze nieuwsbrief vragen we jullie hulp speciaal voor het jeugdfestijn. Wie vindt het leuk om dit jaar te participeren in de organisatie daarvan?
In het kort: tijdens de loop voor de volwassenen, na de kinderloop, organiseren we een kinderfestijn. Meestal zijn er zo'n 40 kinderen die anderhalf à twee uur vermaakt worden. Meestal maken we groepjes die rouleren, en dan knutselen ze, doen ze atletiekonderdelen, doen ze een sportquiz, dat soort dingen. Er ligt een draaiboek, de organisatie is niet moeilijk maar we missen begeleiders... Wie wil helpen?
Het kost je maar een paar uurtjes op zondag en 1 of 2 keer voorbereiden. Uiteraard krijg je hier vrijwilligerspunten voor. Graag een mailtje naar info@nescioloop.nl of naar jeugd@av23.nl.


Met sportieve groet,
de jeugdcommissie
Twitter
Facebook
Website
Copyright © *2018* *AV'23*, All rights reserved.
*zie ook de nieuwe website van AV'23 voor meer info*

Ons mailadres is:
*jeugdnieuwsbrief@av23.nl*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
atletiekvereniging av'23 · Radioweg 89 · Amsterdam, 1098 NG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp