Copy
View this email in your browser


JEUGDNIEUWSBRIEF AV'23

februari 2020
Met dit nieuws:

1. laatste kans inschrijven cross!
2. NK cross

3. inschrijven CD-competitie
4. data pupillencompetitie
5. trainingspakkenwedstrijd 5 april
6. leuke wedstrijden
7. pupillenkamp
8. rode vestjes vanaf 5 februari
9. kantinediensten: vrijwilligers gevraagd
10. Nescioloop: vrijwilligers gevraagd

 
 1. laatste kans inschrijven cross!
De laatste kans om je aan te melden voor de cross van 8 februari! Met deze link kun je je inschrijven tot en met 1 februari, daarna sluit de inschrijving. Let op: je moet aan minstens 2 crosses hebben meegedaan om geselecteerd te kunnen worden voor de finale. De finale is op 7 maart. Geplaatste atleten krijgen zo snel mogelijk na 8 februari bericht.


2. NK cross
Voor de echte crossliefhebbers: in de weekenden van 1 februari en 29 februari vindt in Emmeloord de NK cross plaats. Inschrijven kan via deze link: https://www.atletiek.nl/nk-cross/wedstrijd.

3. inschrijven CD-competitie
De CD-junioren kunnen zich tot en met 15 februari inschrijven voor de competitie, de trainers hebben de link daarvoor al verstuurd. Hierbij nogmaals:  Inschrijven CD-competitie
De data voor deze competitie zijn: 18 april, 9 mei, 13 juni.


4. data pupillencompetitie
Voor de pupillen weten we ook al wanneer de competitie is, namelijk: 16 mei, 6 juni en 27 juni. Informatie over de inschrijving volgt later.

5. trainingspakkenwedstrijd 5 april
Mochten er atleten vast wat willen oefenen voor de competities: onze eigen trainingspakkenwedstrijd, op zondag 5 april, is daar natuurlijk uitermate geschikt voor. Een laagdrempelige wedstrijd om een beetje te oefenen, met alleen maar AV '23 atleten, als start van het wedstrijdseizoen. Binnenkort kun je je inschrijven.

6. leuke wedstrijden
Nog een paar leuke wedstrijden:
* Indoor Assendelft voor pupillen en Sprint voor CD junioren,  zondag 1 maart 2020: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/32247/
* De nationale pupillenindoor op 8 maart in Apeldoorn: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/32247/. Dit is een erg leuke, superstrak georganiseerde wedstrijd waar pupillen uit het hele land tegen elkaar strijden. De inschrijving is wel al bijna vol!
 * AV Startbaan (Amstelveen) organiseert in het paasweekend (zaterdag 11 april) een leuke meerkamp. Inschrijven kan via atletiek.nuhttps://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/32689/.  


7. pupillenkamp
Zet vast in de agenda: het pupillenkamp is dit jaar in het weekend van 19 tot en met 21 juni! Meer informatie volgt.
Voor het juniorenkamp zoeken we nog een geschikt weekend.


8. rode vestjes vanaf 5 februari
We krijgen veel vragen over de rode vestjes. Leuk dat ze zo populair zijn! Van woensdag 5 februari tot en met zaterdag 29 februari zijn ze weer te koop in de kantine.
Deze keer kun je ook refurbished vestjes kopen. Deze waren met verkeerde namen bedrukt. De drukker heeft de namen kunnen verwijderen en er kan een nieuwe naam op. Ze zijn dus niet gebruikt. Het zijn er niet veel, dus wie het eerst komt heeft geluk. Een refurbished vestje met naam kost €25. Een gewoon vest zonder naam is €30, en met naam €35. Bestellen = direct betalen.

9. kantinediensten: vrijwilligers gevraagd

Al gemerkt dat de kantine op zaterdagochtend dicht is? We komen handen tekort. Wil je af en toe wel eens een kantinedienst draaien (ongeveer 2,5 uur per dienst)? Of vind je het leuk om met elkaar te bedenken hoe we de kantine nog beter kunnen laten lopen?
Meld je aan, we zitten echt op je te wachten! Met alle hulp zijn we blij. En op deze manier voldoe meteen weer aan je vrijwilligerstaken!

Je kunt je aanmelden door te mailen naar kantine@av23.nl of naar jeugd@av23.nl.

10. Nescioloop: vrijwilligers gevraagd
Op 19 april is onze eigen Nescioloop. Ook daarvoor hebben we weer veel vrijwilligers nodig; in deze nieuwsbrief vragen we jullie hulp speciaal voor het jeugdfestijn. Wie vindt het leuk om dit jaar te participeren in de organisatie daarvan?
In het kort: tijdens de loop voor de volwassenen, na de kinderloop, organiseren we een kinderfestijn. Meestal zijn er zo'n 40 kinderen die anderhalf à twee uur vermaakt worden. Meestal maken we groepjes die rouleren, en dan knutselen ze, doen ze atletiekonderdelen, doen ze een sportquiz, dat soort dingen. Er ligt een draaiboek, de organisatie is niet moeilijk maar we missen begeleiders... Wie wil helpen?
Het kost je maar een paar uurtjes op zondag en 1 of 2 keer voorbereiden. Uiteraard krijg je hier vrijwilligerspunten voor. Graag een mailtje naar info@nescioloop.nl of naar jeugd@av23.nl.


Met sportieve groet,
de jeugdcommissie
Twitter
Facebook
Website
Copyright © *2018* *AV'23*, All rights reserved.
*zie ook de nieuwe website van AV'23 voor meer info*

Ons mailadres is:
*jeugdnieuwsbrief@av23.nl*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
atletiekvereniging av'23 · Radioweg 89 · Amsterdam, 1098 NG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp