Copy
View this email in your browser


JEUGDNIEUWSBRIEF AV'23

november 2021
Met dit nieuws:

1. kantinediensten over 3 weken...
2. ouderloopgroep
3. succesvolle clubkampioenschappen
4. toestemming gebruik groepsfoto

5. oproep fleecedekens
1. kantine weer open of kantine weer dicht? 

Langzamerhand openden we  de kantine  weer, maar nu gaat deze toch drie weken sluiten. Daarna hebben we weer ouders  nodig  om op woensdag vanaf 16.30-17.45u te helpen  en ook op zaterdag van 10.30-11.30u zoeken we nog vrijwilligers.  Het is best  een leuke klus om de gasten van een kopje koffie of thee te voorzien en een gevulde koek te verkopen.  En voor de vereniging is de kantineomzet beslist belangrijk. De winter komt eraan dus help ons om de kantine te kunnen openhouden. Stuur je aanmelding naar : verenigingsmanager@av23.nl  of meld je rechtstreeks aan in het systeem voor verenigingswerk.

2. ouderloopgroep

Misschien heb je ze al eens zien rondhollen: een groep ouders die tijdens de training van hun kind zelf aan het atletieken is. Op zaterdagochtend van 10.30-11.40u traint er een groep ouders onder leiding van trainer Robin Willems op en buiten de baan. Sommige ouders trainen al meer dan 10 jaar bij die groep, de kinderen zijn soms al geemigreerd.  Het gaat om een looptraining maar er is ook ook uitgebreide aandacht voor het hele corps. Colinda Land heeft haar eigen kwartiertje om je op te warmen. De oudergroep is een beetje aan verjonging toe dus, kom eens meedoen!  Je kind vindt het prachtig om jou ook in actie te zien en te pochen naar andere kinderen dat vader/moeder nog zo sportief is.  Aanmelden: verenigingsmanager@av23.nl  maar je kunt gewoon ook komen op zaterdag.

3. succesvolle clubkampioenschappen

Op zaterdag 31 oktober deden maar liefst 238 atleten mee aan de CK. De sfeer was geweldig goed en iedereen wist zelfs de regen in de middag goed te trotseren. Oké de uitslagen van de loopnummers overleefden de regen dan weer niet waardoor de prijzen op de trainingen uitgereikt werden. Maar dat maakte de winnaars niet minder trots. Op de trainingen werden ze goed in het zonnetje gezet. Hulde aan alle atleten en vrijwilligers die op zaterdag zo hun best gedaan hebben. 

En wat ook geslaagd was deze dag was de kledingmarkt. Deze gaan we bij de trainingspakkenwedstrijd herhalen. Dus gooi je mooie te kleine sportkleding en schoenen even niet in de kledingbak, maar doneer deze eind maart voor de verkoop. 

4. toestemming gebruik groepsfoto voor de nieuwe verjaardagskaart 

Zoals sommige weten brengt Rietje Dijkman al jaren een leuke kaart rond bij de jarige pupillen. Nu is er bij de CK een ontzettend leuke groepsfoto gemaakt die we graag willen gebruiken voor een nieuwe kaart. Hiervoor moeten we wel de toestemming van alle ouders van de kinderen die hierop staan. Wil je niet dat je kind zichtbaar is op de kaart mail dan naar verenigingsmanager@av23.nl onder vermelding van je kind. Dan zorgen dat het gezicht onherkenbaar wordt. 

5. oproep fleecedekens 

Tot slot: mocht je nog oude niet gebruikte fleecedekens hebben liggen? Doneer deze dan aan ons. Het is fijn om tijdens de trainingen hoogspringen warm te kunnen blijven. Neem ze mee bij een volgende training. 

Met sportieve groet, blijf gezond,

de jeugdcommissie

 
Copyright © *2018* *AV'23*, All rights reserved.
*zie ook de nieuwe website van AV'23 voor meer info*

Ons mailadres is:
*jeugdnieuwsbrief@av23.nl*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
Twitter
Facebook
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
atletiekvereniging av'23 · Radioweg 89 · Amsterdam, 1098 NG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp