Copy
Nieuwsbrief CookCook! 
Bekijk in browser

NIEUWSBRIEF - najaar 2016

 

Beste <<Voornaam>>, 

Na een lange zomer en een fantastische nazomer is het dan plots najaar. En dan gaat het hard. Voor je waxinelichtje goed en wel aan hebt is het jaar alweer voorbij. Gelukkig staan de laatste twee weken in het teken van koken, eten en drinken. Wij verheugen ons er op! 

In deze nieuwsbrief aandacht voor onze kookworkshops als ideale teamuitje. Daarnaast nieuws over Breinspijs™ voeding voor het verbeteren van mentale prestaties op de werkvloer. En tot slot een eenvoudig recept voor een heerlijk (kerst)dessert. 

Hartelijke groet,

Jeremy en GerjonTeamdag? 
Vraag een collega welke teamdag hij of zij zich nog herinnert en de kans is groot dat het antwoord luidt ‘die dag dat we met z’n allen gekookt hebben’. Wat ons betreft is de kookworkshop het ideale teamuitje. 

Luchtig leren
Koken verbindt. Werken met je handen, met je neus boven een dampende pan. Heerlijk! Koken met je team maakt op een luchtige manier de groepsverhoudingen duidelijk. Er is geen betere manier om elkaar te leren kennen dan bij een heerlijke, zelfbereide maaltijd en een goed glas wijn :-) 

Battle!
De deelnemers krijgen te maken met alle aspecten van het koken. Van hygiëne tot snijtechnieken en van het fornuis tot de spoelkeuken. Het hoogtepunt is de ‘kookbattle’ waarin teams het tegen elkaar opnemen om in korte tijd het allerlekkerste* gerecht op tafel te zetten. Uiteraard is er de hele kookworkshop voldoende tijd voor een ontspannen hapje en een drankje.

Aanbod
Zoekt u een leuke activiteit om het jaar mee af te sluiten? Kijk voor de meest gevraagde kookworkshops op cook-cook.nl/kookworkshops. Of bel met jeremy Buisman op 030 - 34 10 34 9. 

 


Breinspijs™

Met onze (over)werkmaaltijden bieden we dagverse catering bij organisaties. Verse maaltijden die bijdragen aan mentale prestaties op de werkvloer en in de onderwijssetting. Het afgelopen jaar zijn we ons steeds meer bewust geworden van de kracht van goede voeding. We hebben daarom de unieke Breinspijs™ voedingsmethodiek ontwikkeld. 

Breinspijs™ voeding is speciaal uitgedacht om beter na te denken, te leren én te concentreren. Om scheppende en probleemoplossende creativiteit te bevorderen. Deze bijzondere vorm van catering ontwikkelen en verfijnen we in samenwerking met voedingsdeskundigen en een gerenommeerd kennisinstituut.

Weten hoe medewerkers fit en scherp blijven met ‘brainfood’ bedrijfscatering? Neem contact op met Gerjon Zomer voor een presentatie (en proeverij!). Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar gerjon@cook-cook.nl. 

info: www.breinspijs.nl  
Kerstdessert (4 personen) 
Wil je je gasten verrassen met een heerlijk nagerecht. Iets dat tegelijk heerlijk en té simpel te maken is? Dit is een leuke van de sous chef. Een heerlijk contrast van warm en koud.  

Ingrediënten
 • 2 handperen
 • 1 liter roomijs (liefst met noten en amandelen)
 • Snippers amandel 
 • Kaneel (poeder)  
Werkwijze 
 • Haal het ijs uit de vriezer en zet 4 dessertbordjes klaar 
 • Snij 2 peren over de lengte in tweeën. Ontpit en snij het harde steeltje weg.
 • Snij de halve peren vervolgens in drieën
 • Zet een koekenpan op middelhoog vuur en smelt hierin een flinke klomp boter
 • Voeg twee eetlepels (basterd)suiker en een mespunt kaneel en laat het karameliseren
 • Werp de perenpartjes in de pan en hussel flink door
 • Schep op elke bordje twee bollen ijs
 • Haal na vijf minuten en af en toe roeren de peren van het vuur
 • Verdeel de partjes over het ijs en bestrooi tot slot met amandelflakes 

Eet smakelijk! 
 
dagvers | gezond | betaalbaar
Je ontvangt deze e-mail omdat je klant bent bij CookCook! of omdat je in het netwerk van de beide koks zit. Wil je deze update niet meer ontvangen, dan kun je je onderaan deze mail uitschrijven. 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CookCook! Catering · Abstederdijk 188b · Utrecht, UTRECHT 3582BV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp