Copy
Nieuwsbrief CookCook! 
Bekijk in browser

NIEUWSBRIEF - juni 2016

 

Beste <<Voornaam>>, 

Je zou het niet zeggen met dit weer, maar de zomer is in aantocht. Voor veel bedrijven luiden de zonnestralen een rustige tijd in. Een tijd ook van terugkijken naar wat er gepresteerd is en vooruitblikken op nieuwe plannen. En natuurlijk van een spetterend feest om de vakantie in te luiden! 

In deze nieuwsbrief aandacht voor (catering in) de aankomende zomerperiode. 

Hartelijke groet,

Jeremy en GerjonUw zomerfeest! 
Besteed de catering van uw barbecue, tuinfeest, borrel of strandfeest zorgeloos uit aan CookCook! Wij verzorgen uw bedrijfsevent van A tot Z. Altijd dagvers, gezond (ook voor de bbq!) en betaalbaar. Op verzoek cateren we zelfs 100% halal.

Voorbeeld: geheel verzorgde BBQ
Wat dacht u van een ontspannen barbecue bij u op kantoor? Of, als u hiervoor geen passende locatie heeft, bij ons. Voor (vanaf) € 17,50 per persoon verzorgen wij niet alleen al het eten voor op de gril, maar wordt het ook nog eens live voor u bereid door onze chef. Dit is inclusief een keur aan heerlijke salades en diverse soorten brood en sauzen

N.B. Wij regelen ook barbecues, bestek, borden, servetten... En natuurlijk de dranken . Alles dus. 


Ook op het laatste moment… 
De voorbereiding van een feest kost u vaak veel tijd. U kunt hier niet vroeg genoeg mee beginnen. Gelukkig is CookCook! flexibel. Ook als we pas een paar dagen van te voren de opdracht krijgen, bent u verzekerd van een vlekkeloze catering. Bel met chefkok Jeremy Buisman op 030 – 34 10 34 9 voor de mogelijkheden. 
 

 


Keuken dicht? 
In de zomervakantie gaan veel bedrijfskantines gesloten. Of ze sluiten eerder dan gebruikelijk. Voor de mensen die dan werken rest het zelf gesmeerde bammetje of het patatje van de snackshop om de hoek...

... Of natuurlijk de catering van CookCook! Wij verzorgen ook in de zomerperiode uw smakelijke lunches en (over)werkmaaltijden. Dagvers, gezond en betaalbaar. Het minimale bestelbedrag is 40 euro en de bezorgkosten zijn slechts € 2,50.  

U kunt onze gerechten eenvoudig bestellen in de webshop op www.cook-cook.nl/winkel. Staat het gerecht van uw keuze er onverhoopt niet tussen, bel dan met chef Jeremy Buisman op 030 - 34 10 34 9


N.B. Wij verzorgen ook catering aan de Amsterdamse Zuidas. 

 
dagvers | gezond | betaalbaar
Je ontvangt deze e-mail omdat je klant bent bij CookCook! of omdat je in het netwerk van de beide koks zit. Wil je deze update niet meer ontvangen, dan kun je je onderaan deze mail uitschrijven. 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CookCook! Catering · Abstederdijk 188b · Utrecht, UTRECHT 3582BV · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp