Copy
Nieuwsbrief CookCook! 
Bekijk in browser

NIEUWSBRIEF - mei 2018

 

Beste <<Voornaam>>, 

Omdat lekker eten nou eenmaal onze passie is en scrum een enorme hype, hebben wij deze twee gecombineerd in de unieke kookworkshop Scrum Koken. Deze en andere workshops en trainingen verzorgen wij vanuit onze unieke vergader- en trainingslocatie in Oud Zuilen. O ja, u kunt uiteraard ook nog steeds terecht voor overheerlijke catering en private dinings.

Hartelijke groet!

Jeremy
en team 


Vergaderen in pittoresk Oud Zuilen


De Quilt is een unieke locatie voor vergaderingen en trainingen, centraal gelegen aan de Utrechtse Vecht. Onze locatie is volledig uitgerust, inclusief wifi, beamer, whiteboards, espressomachine, hangmatten en meer…

En uiteraard verzorgen we alle bijbehorende hapjes en drankjes.

Kijk op www.dequilt.nl voor een impressie of bel om te boeken 030 – 34 10 34 9.


De ideale teamdag?

Scrum koken is een unieke kookworkshop waarin teams tegen elkaar scrummen om in 4 korte sprints een fabuleus gerecht op tafel te zetten. De workshop combineert leren met plezier en is de ideale aftrap voor teams die gaan scrummen. Veel klanten combineren het scrum koken met een eigen (strategisch) programma. Onze locatie De Quilt is hier erg geschikt voor.
Kijk voor meer informatie op www.scrumkoken.nl.
Bel voor een offerte of om te boeken met nummer 030 – 34 10 34 9.

 
N.B. Het mooiste gerecht zetten we op de CookCook! kaart. En misschien komt het wel in het receptenboek “Het beste van Scrum koken’’.
Privacy

Als gevolg van de nieuwe wetgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens is dit onze laatste e-mail. Mocht je op de hoogte willen blijven van onze scrum-ontwikkelingen, catering en meer, schrijf je dan opnieuw in via deze link.
 


Breinspijs
lunch

CookCook! Verzorgt graag uw smaakvolle en gevarieerde lunch. Wij werken volgens de Breinspijs methode, die we ontwikkelen in samenwerking met Wageningen UR. In de kern draagt Breinspijs bij aan de cognitieve vermogens. Zo letten we op de juiste verhouding van omega 3 en 6, zorgen we voor vitaminerijke ingrediënten en gebruiken we volkoren producten, mager vlees en vette vis. De Breinspijs lunch voorkomt de bekende after dinner dip en zorgt voor focus voor de rest van de werkdag! Lees meer op www.breinspijs.nl
 
Scrum onboarding sessie

Agile projectmanagement is niet meer weg te denken uit veel organisaties. Scrummen is hot. Met name IT-afdelingen bij banken, verzekeraars en consultancy organisaties zweren erbij. Toch vallen de resultaten vaak tegen. Maar er is hoop… 

Het Nederlands Instituut voor Praktijkgerichte Ontwikkeling (NIPON) traint teams en organisatie in de ‘Agile mindset’. De overtuiging: Alleen als teamleden snappen wat Agile is, kunnen ze scrum, kanban, xp en lean goed toepassen. NIPON gelooft in leren in de praktijk, in ‘denken met je handen’. Zij is daarom een unieke samenwerking aangegaan met CookCook! 

In de unieke teamtraining ‘De Agile Mindset’ combineren we Agile en scrum met koken. De culinaire kwaliteiten van de chef vloeien samen met de kennis en kunde van de zeer ervaren agile coaches van NIPON. De workshop (feitelijk een training) wordt afgesloten met een certificering.

Kijk op www.nipon.nl voor meer informatie

 
Je ontvangt deze e-mail omdat je klant bent bij CookCook! of omdat je in het netwerk van een van onze teamleden zit. Wil je deze update niet meer ontvangen, dan kun je je onderaan deze mail uitschrijven. 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CookCook! Catering · Abstederdijk 188b · Utrecht, UTRECHT 3582BV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp