Copy
Nyhedsbrev #1: Tema om lederudvikling
Se nyhedsbrevet i din browser

Drømmer du om at stå på toppen af karrierestigen? 

Bliv klogere på, hvad det kræver at bevæge sig fra et niveau i organisationen op til det næste: Pas på trinet! 
 

Du får dette nyhedsbrev ...


Fordi du er ledermedlem hos enten Dansk Socialrådgiverforening, Socialpædagogerne eller HK Kommunal. Og du får magasinet Offentlig Ledelse med posten hver tredje måned. Derfor tillader vi os også at sende dig dette første nyhedsbrev fra Offentlig Ledelse, fordi vi synes, at vi har meget godt ledelsesstof at byde på. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet på linken i bunden af siden. Og ellers er der bare at sige: God læselyst! 
 

Fik du ikke læst det seneste nummer? 

Inden jul fik du Offentlig Ledelse med posten, men måske druknede bladet i nisser og gran ...? Heldigvis kan du stadig læse vores store tema om lederudvikling eller downloade hele bladet her

Elsker at skabe resultater

Henrik Christensen er job- og borger-servicechef i Morsø Kommune. Hør, hvordan han op-levede at skifte fra chef til strategisk chef og mød tre andre, som også har skiftet niveau.

Samskabelse?


Alle taler om det - men hvad er det? Og hvordan gør man? Det ved COK, Center for Offentlig Kompetenceudvikling. De har været igennem processen internt i organisationen og har skrevet en bog om den. Det fortæller direktør Ib Oustrup om i dette interview 

Lederen er en myte

Forestillingen om lederen, som den mægtige, der kan styre hele organisationen fra toppen, er en illusion. Det mener Ralph Stacey, engelsk professor og ophavsmand til kompleksitetsteorien.
Læs interviewet med ham her

What's hot i kommunal ledelse?
'Teamkoordinator', 'teamleder', 'tovholder' ... Kært barn har mange navne. Funktionen er  hot i disse år, men falder ofte mellem to stole. Derfor er knivskarpe aftaler om fordeling af beføjelser et must.
Læs hvorfor

Vi har brug for en ny ’hybrid’ leder
Det mener Anders Fløjborg, formand for Ledersektionen i Dansk Socialrådgiverforening. Læs hans lederartikel her 

Ønsker du ikke at modtage vores nyhedsbrev længere ...?
Du kan ændre mailadresse her  eller framelde dig nyhedsbrevet her