Copy
Nieuwsbrief 01b-2016
Bekijk in browser
Foto: Anita Coenen  

Terugblik op Vastelaovend 2016

Wat hebben we weer genoten van een bijzonder mooie aanloop naar de carnaval met diverse optredens in onze provincie en bij onze Belgische buurtjes. Het geeft ons een bijzonder warm gevoel dat we in het jaar 2016 waarin we 30 jaar bestaan nog steeds gevraagd worden op de vele activiteiten in deze 'roed-gael-greune' periode maar ook het jaar door op de andere Limburgse activiteiten.

Nieuwe Website

Vandaag is onze nieuwe website online. Overzichtelijk informatief en aangepast aan de wensen van deze tijd. Het bestellen van een CD, het boeken van het zangduo of informatie opvragen gaat bijzonder eenvoudig. Komende weken zullen we hard werken aan de voltooiing van deze site. Bent u nieuwsgierig breng snel een bezoekje op theienmarij.com

Venloop Seniorendag 17 maart 2016 met
Thei en Marij

Deze dag staat in het teken van beweging en is er dan ook veel te doen rondom dit thema in het Ewals Cargo Care paviljoen van de Weir Venloop. Onder andere verzorgen wij hier 2 keer een optreden.
Wilt u dit jaar naar de Seniorendag komen, wordt u vriendelijk verzocht van tevoren individueel aan te melden vóór 16 maart. Deelnamekosten bedragen minimaal € 3,- per persoon. Hiervoor krijgt u een kop koffie en een stuk Limburgse vlaai. Voor de juiste informatie en inschrijving raadpleeg venloop.nl/seniorendag.

Limburg Promotion Trip 2016

Van 18-25 oktober 2016 vindt voor de 35e keer de Limburg Promotion Trip naar Mallorca plaats. Reist u met ons mee? De kosten bedragen € 849,- p.p. (toeslag kamer voor alleengebruik: € 246,-)
Met optredens en medewerking van de artiesten: Ivo van der Bijl, Gaston Jacobs, Marleen Rutten en Thei en Marij.

Deel op FaceBook
Stuur Nieuwsbrief door