Copy
Nieuwsbrief 02-2016
Bekijk in browser
Foto: Anita Coenen  

L1 Limbo Top 100 op Hemelvaartsdag 05 mei

Stemmen de hele maand april mogelijk

Op Hemelvaartsdag donderdag 05 mei 2016 zendt L1 Radio traditiegetrouw de L1mbo Top 100 uit. Een hitlijst met de beste 100 Limburgse platen aller tijden, samengesteld door kijkers en luisteraars van L1. Het programma wordt live vanuit de L1-studio gepresenteerd.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als je jouw stem zou willen uitbrengen naar één of meerdere (maximaal 2) van onze liedjes. Ben je nu toch eenmaal zover, stem dan zeker op het liedje Veldboeket. Iedere stemmer kiest 10 liedjes, waarvan maximaal 2 van dezelfde artiest. Per computer, tablet of smart phone.

Stemmen kan via www.L1.nl/Top100.

Let op:
Als je de liedjes hebt uitgezocht en verstuurd, krijg je mail van L1 (kan terechtkomen bij ongewenste berichten of spam).
Je stem is pas geldig als je op de L1 link klikt.


Dank voor jullie stem!

Venloop 2016

Wat hebben we genoten van een mooie 11e editie van de Weir Venloop van 16 tot en met 20 maart met als hoogtepunt een record aantal deelnemers van ruim 19.500 hardlopers, uit meer dan twintig verschillende landen en een parcour record tijdens de halve marathon door de winnaar Keniaan Geoffrey Yegon.

Muzikaal mochten Thei & Marij samen met het swingende koor Forever Young de druk bezochte seniorenmiddag opluisteren. Een middag die in het kader van bewegen stond, kenmerkte zich met diverse workshops en de bijzonder gezellige sfeer.

Voor een foto-, sfeerimpressie klik hier.

Veldboeket Brood!

In 2009 liet bakker Ton Peskens van gelijknamige bakkerij Peskens in Heythuysen zich inspireren door zijn favoriete liedje 'Veldboeket' en ging aan de slag om de liefelijk-zachte puurheid van dit lied te vertalen in een brood met natuurlijke ingrediënten, zoals pompoenpitten, zonnebloempitten, noten, cranberry en diverse granen en zaden uit ons Limburgse land. Vele maanden van ontwikkelen, afbakken en proeven gingen hier aan vooraf tot hij kwam tot het juiste eindresultaat. Tot op de dag van vandaag vindt dit luxe brood gretig zijn aftrek bij de diverse klanten uit de regio.

Ton als 'vak kunstenaar' blijft zoeken naar smaakverbetering van zijn producten en gezien de populariteit van desembrood is hij natuurlijke desems gaan toevoegen waardoor de smaak van het Veldboeket voller is geworden. Tevens heeft er een verrijking plaats gevonden door meer noten en cranberry’s toe te voegen en dit resulteerde in een lekkerder voller en langer houdbaar Veldboeketbrood.

Bent u in de buurt van Heythuysen, bezoek dan beslist Bakkerij Peskens in de Dorpstraat 40 en overtuig u van de heerlijke smaak van dit brood... En ja, het wordt geleverd in een originele verpakking!

Interview Thei & Marij in Nummer1:

Hij versus Zij

Een luchtig interview in de april-editie van magazine Nummer1.
Heeft u het nog niet gelezen? Klik dan hier.

Tekst: Angelo Pibiri, foto: Henry Peters.

Deel op FaceBook
Stuur Nieuwsbrief door