Copy
Periodieke nieuwsbrief van RC Club Zoetermeer, open het bericht om de inhoud verder te lezen.
Nieuwsbrief in je browser lezen

Nieuwsbrief RC Club Zoetermeer

Welkom bij de periodieke nieuwsbrief van RC Club Zoetermeer. Je ontvangt deze nieuwsbrief aangezien je hiervoor ingeschreven bent via het forum of de website. We houden je maandelijks op de hoogte van de ontwikkelingen van onze vereniging.
 

Crowd funding (Buurtdromen), we zijn er bijna!

Op dinsdag 17 mei is de crowd funding voor onze vereniging gestart. Met deze crowd funding campagne proberen we € 2.000,00 bij elkaar te krijgen. Met de opbrengst van deze campagne is de kans vrij groot dat de gemeente ook een subsidie ter beschikking stelt ter waarde van € 1.750,00. 

Wanneer we deze 2 bedragen bij elkaar hebben we voldoende financiële middelen voorhanden om het kunstgras voor onze toekomstige baan aan te schaffen.

Deze campagne loopt nog 15 dagen en als we het gewenste bedrag niet halen worden alle donaties terug gestort aan de donateurs! Op dit moment staat de teller op € 1.750,00, nog een klein bedrag te gaan. Maar alles wat we boven de € 2.000,00 wordt ook uitgekeerd dus dat betekent dat we onze baan alleen maar mooier en uitdagender kunnen maken.

Help dus mee, elke € 10,00 kunnen we goed gebruiken!

Lees verder via:
http://www.rcc-zoetermeer.nl/forums/topic/crowd-funding-gestart-op-17-mei-2016/

RC Club Zoetermeer in het nieuws

Op zaterdag 14 mei en maandag 30 mei stonden er mooie artikelen in het Algemeen Dagblad, editie Haaglanden, over onze vereniging en de vorderingen die wij op dit moment maken. Natuurlijk zijn we er nog niet, maar vanwege de start van het crowd funding project hebben wij de media ingeschakeld om nog meer bekendheid aan onze club te geven. Vanwege auteursrechten kunnen wij het artikel niet zomaar online zetten, maar heb je interesse om het artikel te lezen, stuur ons een email en we sturen het artikel naar je toe!

(Voor) inschrijving lidmaatschap

Sinds 28 april is het mogelijk om je aan te melden als lid voor RC Club Zoetermeer, inmiddels 29 leden hebben zich ingeschreven. Volgens ons ondernemingsplan bij de gemeente moeten wij minimaal de 25 leden halen en dat hebben we dus al gehaald! Toch zijn er vast nog meer potentiële leden waar we nog geen inschrijving van voorbij hebben zien komen. Wacht dus niet af, de gemeente kijkt ook naar het aantal inschrijvingen wanneer zij besluiten nemen over de toekenning van de eerder genoemde subsidie!

LET OP: Je aanmelding is alleen een intentie tot lidmaatschap, wanneer alle details bekend zijn gemaakt zullen wij je vragen of je definitief lid wilt worden. Je aanmelding is dus pas definitief na goedkeuring per email in de komende weken/maanden.

Is je interesse gewekt en ben je voornemens lid te worden? Meld je aan via onderstaande link:
http://www.rcc-zoetermeer.nl/aanmelden-lidmaatschap/

De vervolgstappen

Inmiddels zijn de eerste stappen in gang gezet en we verwachten dat dit positief zal verlopen (het stappenplan is overigens iets gewijzigd ten opzichte van de vorige nieuwsbrief). Wil je meer informatie, stel dan je vragen via Facebook, ons forum of per email.

Stap 1 : Inschrijven leden
Stap 2 : Crowdfunding campagne
Stap 3 : Samenspraak met omliggende verenigingen
Stap 4 : Investeringssubsidie afronden
Stap 5 : Huurcontract ondertekenen
Stap 6 : Baan aanleggen

Wil je deze stappen nog eens doorlezen en meer details per stap weten, klik dan op onderstaande link:
http://www.rcc-zoetermeer.nl/forums/topic/toekomstplannen-rc-club-zoetermeer/page/4/#post-30488

Bekijk onze Twitter pagina
Bekijk onze Facebook pagina
Bekijk onze Internetpagina
Copyright © 2016 RC Club Zoetermeer, All rights reserved.