Copy
Periodieke nieuwsbrief van RC Club Zoetermeer, open het bericht om de inhoud verder te lezen.
Nieuwsbrief in je browser lezen

Nieuwsbrief RC Club Zoetermeer

Welkom bij de periodieke nieuwsbrief van RC Club Zoetermeer. Je ontvangt deze nieuwsbrief aangezien je hiervoor ingeschreven bent via het forum of de website. We houden je regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen van onze vereniging.
 

25 februari 2018 : 3e wedstrijd Wintercup

Op zondag 25 februari wordt de 3e en afsluitende wintercup van 2017/2018 georganiseerd. Tijdens deze wedstrijd rijden we in de ochtend 3 kwalificaties. Na de kwalificaties een pauze en tijdens de pauze wordt de heatindeling gemaakt voor de finales die in de middag plaatsvinden. Van de 3 finales van 12 minuten worden de 2 snelste heats van iedere rijder bij elkaar opgeteld om zodoende tot een eindresultaat te komen.

Tijdschema voor deze dag:
- 09:00 Rijders aanwezig
- 09:30 Rijders briefing
- 10:00 Start kwalificaties
- 12:00 Pauze
- 13:00 Start finales
- 16:00 Einde wedstrijddag

Wil je meedoen? Meld je dan nu aan via onderstaande button

Aanmelden 3e Wintercup
RC Club Zoetermeer wordt mede mogelijk gemaakt door:

NL Doet : 9 en 10 maart 2018

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart is weer de NL Doet dag. Deze dag worden sociale initiatieven voor clubs en verenigingen ondersteund en wordt georganiseerd door het Oranje fonds. Het is de bedoeling om op een sociale manier een steentje bij te dragen bij een betere samenleving.

Net als vorig jaar doet RC Club Zoetermeer weer mee en hebben we van het Oranje fonds wederom de maximale subsidie van € 400,00 toegekend gekregen. Met enkele voorbereidingen zullen we op deze dag(en) aan de slag gaan met het opbouwen van overdekte sleutelplaatsen.

Details zullen we later bekend maken, de baancommissie maakt een planning aangezien er op bepaalde dagen en tijden grotere groepen / meer handjes nodig zullen hebben. Ook het weekend ervoor (weekend van 3 maart) zullen voorbereidende werkzaamheden verricht worden en hebben we hulp nodig.

Meldt je nu alvast aan, alle hulp is welkom! Bij voldoende hulp zijn er ook andere klussen die we kunnen doen voor zowel NL Doet als baanonderhoud als voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Klik op onderstaande knop om je aan te melden, en vermeldt er even bij of je op bepaalde dagen wel -of niet aanwezig bent. De data waar het om gaat:
- Zaterdag 3 maart
- Zondag 4 maart
- Vrijdag 9 maart
- Zaterdag 10 maart
- Zondag 11 maart (uitloopdatum)

Aanmelden NL Doet

2018 : Het seizoen gaat weer van start !

Vanaf 1 maart hopen we dat er weer mooier weer gaat komen zodat we onze verslavend leuke hobby weer regelmatiger uit kunnen oefenen ten opzichte van het winterseizoen. Net als vorig jaar worden er maandelijks (open) clubwedstrijden georganiseerd, gaan we de faciliteiten verder verbeteren en hopen we dat het minstens zo gezellig wordt als in 2017.

De planning voor de (open) clubwedstrijden staat hieronder:
- 25 maart 2018
- 22 april 2018
- 27 mei 2018
- 17 juni 2018
- 22 juli 2018
- 9 september 2018
- 7 oktober 2018


Hopelijk tot snel op de baan !

Betalen lidmaatschap via de website

Betaling lidmaatschap 2018

In januari 2018 hebben we de lidmaatschappen aan alle leden gefactureerd. Nog niet alle leden hebben betaald. Controleer even je mail wanneer je nog niet betaald hebt, en maak dit in orde.

Heb je geen factuur ontvangen, log dan in op de website. Hier zijn de facturen voor je lidmaatschap terug te vinden. Geen email met je factuur ontvangen, of lukt het betalen via de website niet? Stuur dan even een email via onderstaande knop.

Het lukt niet, ik wil een mail sturen!
Bekijk onze Twitter pagina
Bekijk onze Facebook pagina
Bekijk onze Internetpagina
Copyright © 2018 RC Club Zoetermeer, All rights reserved.