Copy
Periodieke nieuwsbrief van RC Club Zoetermeer, open het bericht om de inhoud verder te lezen.
Nieuwsbrief in je browser lezen

Nieuwsbrief RC Club Zoetermeer

Welkom bij de periodieke nieuwsbrief van RC Club Zoetermeer. Je ontvangt deze nieuwsbrief aangezien je hiervoor ingeschreven bent via het forum of de website. We houden je maandelijks op de hoogte van de ontwikkelingen van onze vereniging.
 

Planning aanleggen baan : HELP MEE !

Voor het aanleggen van onze baan hebben we vrijwilligers nodig, vele handen maken licht werk. Natuurlijk zijn de meeste leden van bestuur en commissies geregeld aanwezig, maar met meer handjes is de baan sneller afgerond en kunnen we sneller open.

 De planning is als onderstaand:
- Zaterdag ochtend 25 maart : Neerleggen kunstgras (is uitbesteed)
- Zaterdag 25 & zondag 26 maart : Neerleggen baanlayout
- Zaterdag 1 & zondag 2 april : Opbouwen schansen
- Zaterdag 8 & zondag 9 april : Testen baan
- Zaterdag 15 & zondag 16 april : Baan vrij voor leden
- Mei : "Officiële" opening

Wil -en kan je helpen bij deze werkzaamheden? Bekijk dan onderstaande forum topic.
In het topic zit tevens een link naar onze whatsapp groep waar we contact houden met bestuur en vrijwilligers over werkzaamheden en wie aanwezig zijn op welke dagen.

Bezoek het forum topic en geef je op als vrijwilliger

Rijdersstelling geplaatst

Afgelopen weekend, zaterdag 18 en zondag 19 maart hebben we met een leuke groep vrijwilligers de rijdersstelling geplaatst. Hierbij hebben we hulp gekregen van Gerben van Vilsteren, die hiervoor helemaal uit Deventer naar Zoetermeer is gekomen.

Op zondag zijn we verder gegaan met laswerkzaamheden en hebben we de rijdersstelling verder geschoord en stevig gemaakt zodat deze volledig stabiel en veilig voor de rijders is geworden. Hierbij gaat onze dank uit naar Jos Borgdorff die zijn las kwaliteiten aan ons heeft kunnen tonen!

Tevens willen wij onze buren, korfbalvereniging "De Meervogels" bedanken aangezien zij het mogelijk hebben gemaakt dat wij over electriciteit beschikking hadden welke nodig was voor de laswerkzaamheden. Wij zijn uiteraard heel erg blij met deze enthousiaste buren die bovendien ook heel erg medewerkzaam zijn!

Wil je meebabbelen over de rijdersstelling, dan kan dat via Facebook, hou onze Facebook pagina ook goed in de gaten aangezien we hier regelmatig updates plaatsen.

Facebook post over de rijdersstelling
RC Club Zoetermeer wordt mede mogelijk gemaakt door:

NL Doet succesvol verlopen

Op 11 maart 2017 hebben wij deelgenomen aan de NL Doet actie van het Oranje fonds. Dankzij dit evenement hebben wij met de toegekende subsidie van € 400,00 en in samenwerking met een van onze sponsoren, Meubelfabriek Zaal, een hele mooie wallride kunnen bouwen.De wallride is in modules opgebouwd en dus eenvoudig te verplaatsen, maar deze wordt natuurlijk een vaste eye-catcher in onze baan.

Natuurlijk willen wij de aanwezige vrijwilligers hartelijk danken voor hun tijd die zij in deze dag gestoken hebben. We kijken terug op een zeer succesvolle actie waaraan we, wat het bestuur betreft, ook volgend jaar weer gaan deelnemen.

Ondertussen is een ander deel van de groep met vrijwilligers aan de slag gegaan met het verplaatsen van baanmaterialen vanuit de opslag in Gouda. Hierbij hebben we 2 aanhangers en een bus vol met spullen reeds naar onze locatie verplaatst.

Bekijk meer foto's van NL Doet

Vacatures RC Club Zoetermeer

Natuurlijk kan een vereniging als RC Club Zoetermeer niet zonder vrijwilligers, we hebben al een vaste kern met mensen die altijd bereid zijn om te helpen. Maar zeker met een eigen locatie in het vooruitzicht waar we een fantastisch mooie baan aan willen gaan leggen kunnen we alle hulp en assistentie goed gebruiken.

Op de website staan enkele openstaande "vacatures" voor de organisatie van onze vereniging, wanneer wij alles met de gemeente geregeld hebben, hebben we jullie hulp echt hard nodig! Dus schroom niet en laat je horen wanneer jij denkt iets voor de club te kunnen betekenen...

Wil jij in de organisatie van RC Club Zoetermeer:

Bekijk de openstaande vacatures
RC Club Zoetermeer wordt mede mogelijk gemaakt door:
Bekijk onze Twitter pagina
Bekijk onze Facebook pagina
Bekijk onze Internetpagina
Copyright © 2017 RC Club Zoetermeer, All rights reserved.