Copy
Periodieke nieuwsbrief van RC Club Zoetermeer, open het bericht om de inhoud verder te lezen.
Nieuwsbrief in je browser lezen

Nieuwsbrief RC Club Zoetermeer

Welkom bij de periodieke nieuwsbrief van RC Club Zoetermeer. Je ontvangt deze nieuwsbrief aangezien je hiervoor ingeschreven bent via het forum of de website. We houden je maandelijks op de hoogte van de ontwikkelingen van onze vereniging.
 

Samenspraak zeer positief verlopen

Op maandag 5 september heeft het bestuur van RC Club Zoetermeer, samen met de gemeente Zoetermeer en de omliggende verenigingen van onze beoogde locatie een samenspraak avond gehad.

Tijdens deze avond hebben wij onze hobby geintroduceerd aan de omliggende verenigingen, heeft de gemeente details over zaken als parkeren, geluid en veiligheid besproken. Tevens hebben wij een korte demo gegeven en verdere details over onze plannen toegelicht.


De avond is zeer positief verlopen, sterker nog de verenigingen vonden het een leuke hobby en zagen verder weinig problemen in onze hobby op de locatie.

Wil je een uitgebreider verhaal lezen, kijk dan op ons forum, mocht je vragen hebben stel deze dan in het topic: 
http://www.rcc-zoetermeer.nl/forums/topic/5-september-2016-samenspraak-omliggende-verenigingen/

Prisma meeting zaterdag 24 september 2016

Op ZATERDAG 24 september 2016 organiseren we weer een meeting in het Prisma terrein in Zoetermeer/Bleiswijk.

Naar alle waarschijnlijkheid wordt dit de laatste meeting van 2016 aangezien we verwachten dat de herfst er aan komt en dan zijn de mogelijkheden voor meetings vrij beperkt.

Tevens zou het zomaar kunnen zijn dat dit de laatste meeting in het Prisma terrein wordt gezien de positieve ontwikkelingen en de als maar grotere kans op een eigen locatie en een eigen baan.

Kortom (en zeker als dit de laatste Prisma meeting is), deze meeting mag je niet missen! Voor details en aanmelden, bezoek het forum topic in onderstaande link.

Klik dan op onderstaande link:
http://www.rcc-zoetermeer.nl/forums/topic/meeting-zaterdag-24-september-2016/

Nagenieten demo Seat Tuning Sunday

Op zondag 28 augustus 2016 waren wij, zoals ieder jaar, weer aanwezig tijdens Seat Tuning Sunday.

De dag begon met wat (flinke) druppels, maar toen de bui weg was zijn we met een flinke groep leden begonnen met het aanleggen van een leuke baan. Het bekende veld was smaller geworden doordat er nieuwe parkeer plaatsen aangelegd waren, maar toch hebben we het weer voor elkaar gekregen om een leuke, uitdagende baan neer te leggen.

De zon kwam, en bleef, en we hebben een leuke dag gehad die weliswaar iets minder bezoekers trok dan eerdere edities, maar dat had waarschijnlijk ook te maken met Max Verstappen en de Formule 1 race die op dezelfde dag viel. 

Wil je nog even nagenieten klik dan op de link, onze club fotograaf Marcel heeft weer mooie foto -en videobeelden van deze dag gemaakt.

Meer informatie:
http://www.rcc-zoetermeer.nl/forums/topic/nagenieten-28-aug-2016-seat-tuning-sunday/

Bestuurs mededelingen

RC Club Zoetermeer heeft enige tijd geleden een Algemene Leden Vergadering gehouden en hierbij waren een aardig aantal leden aanwezig om mee te denken over de toekomst.

Op deze avond zijn er een aantal besluiten genomen door bestuur en leden, de details zijn reeds via email naar de ingeschreven leden verzonden. Inmiddels staat de teller van het aantal ingeschreven leden op 35 stuks! Een zeer positief aantal, sterker nog het overtreft onze verwachtingen!

Een vereniging ben je samen met de leden, en daarom zijn er ook een aantal commissies in het leven geroepen. Binnen deze commissies zijn nog plaatsen vrij (vacatures), wil jij de club ook ondersteunen door de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons een email en vermeld welke taak jij op je zou willen nemen.

Op onderstaande pagina is de organisatie terug te vinden en zijn de vrije functies in de commissies na te lezen, help mee onze vereniging groot en gezellig te maken en meld je aan voor een functie!

Organisatie RC Club Zoetermeer:
http://www.rcc-zoetermeer.nl/bestuur-organisatie-vacatures/

Bekijk onze Twitter pagina
Bekijk onze Facebook pagina
Bekijk onze Internetpagina
Copyright © 2016 RC Club Zoetermeer, All rights reserved.