Copy
Periodieke nieuwsbrief van RC Club Zoetermeer, open het bericht om de inhoud verder te lezen.
Nieuwsbrief in je browser lezen

Nieuwsbrief RC Club Zoetermeer

Welkom bij de periodieke nieuwsbrief van RC Club Zoetermeer. Je ontvangt deze nieuwsbrief aangezien je hiervoor ingeschreven bent via het forum of de website. We houden je regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen van onze vereniging.
 

10 september 2017 : (Open) Club wedstrijd

Op zondag 10 september gaan onze leden (en mogelijk ook gasten) weer los op de baan en wordt er wederom een gezellige (open) club wedstrijd georganiseerd. Tijdens deze wedstrijd rijden we in de ochtend 3 kwalificaties. Na de kwalificaties een pauze en tijdens de pauze wordt de heatindeling gemaakt voor de finales die in de middag plaatsvinden. Van de 3 finales van 12 minuten worden de 2 snelste heats van iedere rijder bij elkaar opgeteld om zodoende tot een eindresultaat te komen.

Tijdschema voor deze dag:
- 09:00 Rijders aanwezig
- 09:30 Rijders briefing
- 10:00 Start kwalificaties
- 12:00 Pauze
- 13:00 Start finales
- 16:00 Einde wedstrijddag

Wil je meedoen? Meld je dan nu aan via onderstaande button

Aanmelden voor de clubwedstrijd

BL-cup 16 & 17 september 2017

Op zaterdag en zondag, 16 en 17 september 2017 wordt op onze baan de BL-cup (het Nederlands kampioenschap 1:8 electro buggies) verreden.

Waar op zaterdag een deel van de rijders komt trainen vinden op zondag de kwalificaties en finales plaats. De werking van zo'n wedstrijddag is vergelijkbaar aan onze clubwedstrijd en we hopen dan ook dat er veel leden van RC Club Zoetermeer zullen deelnemen.

Tijdens dit weekend komen de snelste rijders van Nederland strijden om de titel van BL-cup kampioen op hun naam te kunnen zetten.

Tijdschema voor de zondag:
- 09:00 Rijders aanwezig
- 09:30 Rijders briefing
- 10:00 Start kwalificaties
- 12:00 Pauze
- 13:00 Start finales
- 17:00 Prijsuitreiking & einde wedstrijddag

Wil je meedoen? Aanmelding verloopt via MyRCM en je dient hiervoor een account aan te maken. Let op dat je de beschikking moet hebben over een transponder en aan de reglementen van de BL-cup moet voldoen. Belangrijkste hierbij is een 1:8 e-buggy, maximaal 4 pole motor, maximaal 4S en een bandenreglement (Schumacher Spiral of Minipins of Tourex X300).

Aanmelden voor de BL-cup
RC Club Zoetermeer wordt mede mogelijk gemaakt door:

Grote Club Actie

Ook dit jaar doet RC Club Zoetermeer weer mee aan de Grote Club Actie. De boekjes met loten zijn beschikbaar bij de club in het huisje van de wedstrijdleiding. We moedigen alle leden aan om een boekje mee te nemen en aan familie en vrienden te vragen of zij 1 of meerdere loten willen kopen.

Natuurlijk is het leuk om mee te doen en voor de prijzen te gaan, maar mooier nog is dat van de inkomsten van de verkopen van loten 80% naar de vereniging gaat. Ons doel is daarom zo veel mogelijk loten verkopen zodat we hopelijk voldoende geld bij elkaar kunnen krijgen om nog een aantal mooie baan onderdelen bij te bouwen.

Een lot kost € 3,00 per stuk en het staat vrij om er meerdere te kopen. Dit kan je op papier doen uit het boekje, maar het is ook mogelijk om online loten te kopen. Via onderstaande link kun je vanaf 16 september 2017 loten kopen. We hopen dat je een prijs wint, maar bedanken iedereen bij voorbaat voor hun steun aan onze club!

Koop nu je Grote Club Actie lot online !

Vacatures

Voor een aantal zaken waar we geen commissies voor hebben zoeken we hulp. In sommige gevallen is het wel van belang dat je bepaalde vaardigheden hebt anders kost het teveel tijd om je "in te werken".

Web/internet redacteur(s)
Je taak: Het bijhouden van de website, publiceren van nieuws op de website, Facebook en Twitter. Foto's en video's maken en deze mogelijk na bewerking publiceren. Inschrijfformulieren voor wedstrijden samenstellen en online zetten.

Je vaardigheden: ervaring met website, html, Facebook en Twitter. Goed in staat om pakkende teksten te schrijven. Het leuk vinden om door middel van sociale media onze club groter te maken en bekender te maken.

Wedstrijdleider(s)
Je taak: Via de laptop en het telsysteem, tijdens wedstrijden heat indelingen maken, lijsten printen,ophangen op het whiteboard. Via het geluidssysteem rijders en baaninzetters tijdig op hun plaats krijgen zodat een wedstrijd soepel verloopt.

Je vaardigheden: Je bent handig met de computer en een nieuw stukje software pak je snel op. Je hebt enige kennis van netwerken, TCP/IP, DHCP en DNS zijn geen onbekende termen voor je. Organiseren kan je wel en je bent niet bang om je eigen stem te horen als je iets door een microfoon roept.

Opmerking: Het is ons doel om een groepje van 2 à 3 leden "op te leiden" tot wedstrijdleider. Op deze manier zijn we niet afhankelijk van 1 persoon en worden bij wedstrijden op toerbeurt en met ondersteuning van de wedstrijdleiders groep de wedstrijdleiding gedaan.

Wil je helpen en de club ondersteunen door invulling te geven aan 1 van deze vacatures? Stuur dan nu een email door op onderstaande knop te klikken!

Ja, ik wil graag helpen en geef me op!
RC Club Zoetermeer wordt mede mogelijk gemaakt door:

Inmiddels 50 leden !

Op 3 september heeft onze vereniging een nieuwe mijlpaal bereikt, we hebben op deze dag ons 50e lid mogen verwelkomen.

Waar we oorspronkelijk in de plannen richting de gemeente Zoetermeer een voorzichtige inschatting maakten en het eerste jaar slechts 25 leden in de plannen hadden verwacht hebben we reeds in het eerste jaar dit aantal weten te verdubbelen! In jaar 4 hadden we 48 leden verwacht en in jaar 5, 55 leden. We hebben nu al alle doelstellingen overtroffen en maken ons op voor een hele mooie toekomst.

Natuurlijk hebben we dit te danken aan een hele mooie locatie die mede door onze leden en gemeente Zoetermeer tot stand is gekomen. Maar in belangrijke mate hebben ook de leden zelf bijgedragen aan dit succes. Van vele bezoekers, gastrijders, vrienden, ouders en kennissen horen we dat er bij onze vereniging een uitermate goede, gemoedelijke en gezellige sfeer hangt. Hierover kunnen we alleen maar grote complimenten maken richting al onze leden, hou dit vol dan groeit de vereniging verder en wordt het alleen maar gezelliger!

Bijkomend voordeel van veel leden is natuurlijk dat we meer inkomsten genereren en, zoals in onze plannen staat, worden alle inkomsten weer in de baan en in onze club geïnvesteerd. We gaan dus letterlijk een hele mooie toekomst tegemoet!

Namens bestuur, leden en vrijwilligers danken wij iedereen dan ook voor deze mijlpaal en richten we ons op de volgende mijlpaal ; 100 leden?

 

Bekijk onze Twitter pagina
Bekijk onze Facebook pagina
Bekijk onze Internetpagina
Copyright © 2017 RC Club Zoetermeer, All rights reserved.