Copy
Periodieke nieuwsbrief van RC Club Zoetermeer, open het bericht om de inhoud verder te lezen.
Nieuwsbrief in je browser lezen

Nieuwsbrief RC Club Zoetermeer

Welkom bij de periodieke nieuwsbrief van RC Club Zoetermeer. Je ontvangt deze nieuwsbrief aangezien je hiervoor ingeschreven bent via het forum of de website. We houden je maandelijks op de hoogte van de ontwikkelingen van onze vereniging.
 

Raadsmemo door college B&W

Op 8 november 2016 is de gemeenteraad officieel op de hoogte gebracht van de mogelijke vestiging van RC Club Zoetermeer in het Vernède Sportpark in Zoetermeer.

Na een samenspraak moment met de omliggende verenigingen, de aanvullende geluidstest met de Kynologen club en aanvullende parkeer tellingen van de omliggende parkeergelegenheden was het moment daar dat de raad op de hoogte gebracht moest worden van onze plannen.

Vragen zijn uitgebleven, zowel van raad als van eventuele omwonenden of omliggende verenigingen. Kortom weer een mijlpaal en een stapje in de juiste richting.

Wil je het memo lezen, klik dan op onderstaande knop: 

Lees het memo

RCCZ in het AD/Haagsche courant

Op 16 november stond er een groot artikel in het AD/Haagsche courant over onze club. Het AD volgt ons al geruime tijd en wij hadden de afspraak dat zij de eerste zouden zijn die de mogelijkheid krijgen om onze toekomstige locatie bekend te maken.

Gezien de vorderingen richting de vergunning en in overleg met de gemeente hebben wij gezamenlijk besloten om dit nieuws op 16 november bekend te maken.

Wil je het artikel (nog eens) lezen, klik dan op onderstaande knop:

Lees het artikel

Vergunningsaanvraag in gang gezet

Na de geluidstest hebben wij op 29 november bij de gemeente een voorbespreking gehad met als doel het duidelijk krijgen van allerlei details die van belang zijn voor de vergunningsaanvraag. De gemeente was deze middag met maar liefst 6 man sterk aanwezig en er zijn diverse punten besproken met de belangrijkste personen binnen de gemeente waar wij mogelijk in de toekomst mee te maken (gaan) krijgen.

Een verhelderend gesprek waarin de gemeente zeer mede werkzaam bleek en we eigenlijk de puntjes op de i hebben kunnen zetten. Natuurlijk kregen we ook weer wat huiswerk mee aangezien de gemeente met name zekerheid wilde hebben over de veiligheid van de te plaatsen rijdersstelling. Op 5 december hebben wij alle benodigde informatie aan de gemeente aangeboden zodat de vergunningsaanvraag officieel in gang gezet kan worden.

Wil je een overzicht van de voortgang over de afgelopen maanden, kijk dan op ons forum, mocht je vragen hebben stel deze dan in het topic

Bekijk het forum topic

Vacatures RC Club Zoetermeer

Natuurlijk kan een vereniging als RC Club Zoetermeer niet zonder vrijwilligers, we hebben al een vaste kern met mensen die altijd bereid zijn om te helpen. Maar zeker met een eigen locatie in het vooruitzicht waar we een fantastisch mooie baan aan willen gaan leggen kunnen we alle hulp en assistentie goed gebruiken.

Op de website staan enkele openstaande "vacatures" voor de organisatie van onze vereniging, wanneer wij alles met de gemeente geregeld hebben, hebben we jullie hulp echt hard nodig! Dus schroom niet en laat je horen wanneer jij denkt iets voor de club te kunnen betekenen...

Wil jij in de organisatie van RC Club Zoetermeer:

Bekijk de openstaande vacatures
Bekijk onze Twitter pagina
Bekijk onze Facebook pagina
Bekijk onze Internetpagina
Copyright © 2016 RC Club Zoetermeer, All rights reserved.