Copy
Periodieke nieuwsbrief van RC Club Zoetermeer, open het bericht om de inhoud verder te lezen.
Nieuwsbrief in je browser lezen

Nieuwsbrief RC Club Zoetermeer

Welkom bij de periodieke nieuwsbrief van RC Club Zoetermeer. Je ontvangt deze nieuwsbrief aangezien je hiervoor ingeschreven bent via het forum of de website. We houden je maandelijks op de hoogte van de ontwikkelingen van onze vereniging.
 

Crowd funding (Buurtdromen) ruim gehaald!

Het is alweer enkele weken geleden dat we van start gingen met de crowd funding campagne via de Buurtdromen website van de Gemeente Zoetermeer. Ruim binnen de 30 dagen hebben wij ons doel van € 2.000,00 behaald en in totaal hebben wij zelf € 2.420,00 gehaald.

Hiermee is een groot gedeelte van de financiering van onze club/baan/locatie geregeld en kunnen we vooruit kijken naar de toekomst.

Om de donaties van al deze mensen niet te vergeten hebben wij reeds iedereen die aan heeft gegeven op de hoogte te willen blijven een mail gestuurd waarin wij onze hartelijke dank voor de donatie uitspreken.

Daarnaast hebben wij op onze eigen website een pagina aangemaakt waar wij de donateurs blijven tonen (uiteindelijk hebben deze donaties de basis van onze club gelegd!)

Buurtdromen pagina RC Club Zoetermeer:
https://www.buurtdromen.nl/buurtdromen/rczoetermeer

Donatie overzicht RC Club Zoetermeer:
http://www.rcc-zoetermeer.nl/buurtdroom-succes/

Zondag 10 juli 2016 - Meeting Prisma terrein

Op zondag 10 juli 2016 organiseren wij een meeting, we hopen nu op een stralende zonnige dag.
De meeting zal plaats vinden op onze vaste buiten locatie in het Prisma bedrijventerrein.
Uiteraard zullen wij weer een leuke baan aanleggen met schansen en uitdagende bochten.

Wil je ook komen rijden? Laat dan even een berichtje achter in onderstaande forum topic.
Kom je kijken? Dan is aanmelden niet nodig, alle kijkers zijn van harte welkom!

Meer informatie:
http://www.rcc-zoetermeer.nl/forums/topic/meeting-zondag-10-juli-2016/

Opening wordt 2017

Nu we met succes de crowd funding hebben afgerond was onze hoop om in 2016 van start te kunnen gaan met opbouwen en aanleggen van onze baan. Helaas heeft de gemeente aangegeven dat er toch een aantal procedures gevolgd moeten worden waardoor een start in 2016 eigenlijk niet haalbaar is. Natuurlijk zijn wij hier  niet blij mee, maar aan de andere kant geeft dit wel de mogelijkheid om ons beter voor te bereiden op wat er gaat komen.

Voor 2016 betekent dit dat we nog een jaar onze meetings op Prisma blijven doen, maar we richten ons op een officiële opening per 1 maart 2017. We hebben dan een volledig jaar om onze hobby/sport uit te oefenen op de manier die wij al jaren in ons hoofd hebben.

Via het forum houden wij iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen en contacten met de gemeente, wil je hier meer over lezen, klik dan op onderstaande link:
http://www.rcc-zoetermeer.nl/forums/topic/toekomstplannen-rc-club-zoetermeer/page/4/#post-30599

Algemene Leden Vergadering

RC Club Zoetermeer is al geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, maar wij gaan op korte termijn onze statuten met een notariële akte laten registreren. Elke vereniging neemt deze stap en dit heeft onder andere met aansprakelijkheid van de bestuurders te maken.

Naast het bespreken en goedkeuren van de statuten zullen wij ook het huishoudelijk reglement, baan reglement, lidmaatschapstarieven bespreken en met de leden van mening wisselen over hoe de locatie eruit gaat zien.

Natuurlijk hopen wij dat alle reeds ingeschreven leden op deze avond aanwezig zullen zijn. Op deze manier kan jij meedenken over de toekomst van onze vereniging, maar bovenal is het natuurlijk heel erg leuk om te zien wie er allemaal lid zijn (geworden) en alvast met elkaar te praten over de toekomst.

Zodra wij de stukken van de notaris hebben ontvangen gaan we de datum voor de ALV plannen, hou je mail dus goed in de gaten!

LET OP : De Algemene Leden Vergadering is alleen toegankelijk voor ingeschreven leden, dus wil je mee denken en praten over onze club en ben je nog niet ingeschreven? Dan is nu het moment om dat te doen!

Inschrijven voor RC Club Zoetermeer kan via onderstaande link:
http://www.rcc-zoetermeer.nl/aanmelden-lidmaatschap/

Bekijk onze Twitter pagina
Bekijk onze Facebook pagina
Bekijk onze Internetpagina
Copyright © 2016 RC Club Zoetermeer, All rights reserved.