Copy
Zaterdag 17 juni 2017 : Officiële opening RC Club Zoetermeer
Nieuwsbrief in je browser lezen

RC Club Zoetermeer gaat officieel open !

Zaterdag 17 juni 2017 : van 10:00 tot 17:00

Op zaterdag 17 juni zal RC Club Zoetermeer officieel haar deuren openen. Hierbij hebben wij de wethouder van sport, Margreet van Driel, bereid gevonden voor het bekende "lintje knippen". Alleen dat knippen van dat lintje doen wij, uiteraard, op een bijzondere manier.

Op deze dag verwachten wij alle leden, familie, kennissen, maar ook onze donateurs van de buurtdromen actie, sponsoren, buurverenigingen, pers en diverse contactpersonen van de gemeente Zoetermeer.

Onze evenementen commissie heeft alles tot in de puntjes voorbereid en het programma ziet er als onderstaand uit:

10.00 – 12.00 uur : Kennismaken met RC rijden
12.00 – 12.30 uur : Voorbereiding opening
12.30 – 13.00 uur : Officiële opening door de wethoudster.
13.30 – 16.00 uur : Demonstratie wedstrijd rijden

Naast deze zaken zijn er een aantal side events:
- VRC rijden/spelen
- Team Serpent : presentatie Serpent SRX8-e
- Team RC-Speedhouse : Tekno RC en meer
- Showauto's van der Linden
 

RC Club Zoetermeer wordt mede mogelijk gemaakt door:

Parkeren tijdens de officiële opening

Op zaterdag 17 juni wordt het heel erg druk in het Vernède Sportpark! Bij 2B Home is een grote bruiloft en bij korfbalvereniging de Meervogels wordt het 55 jarig jubileum gevierd.

Vriendelijk verzoeken wij om helemaal geen gebruik te maken van het parkeerterrein aan de kant van de Meervogels (P2) en zoveel mogelijk bij de Jeu de Boules (P1) of bij het kantoorgebouw (P3) te gebruiken. Een beter alternatief is natuurlijk met de fiets komen, dan kan je ook doorrijden tot het hek.

Bovenstaande kaart kan ook in het groot bekeken worden via onderstaande knop.
 

Parkeerinformatie

Kennismaken met RC rijden

Van 10.00 tot 12.00 is het jouw kans om kennis te maken met RC rijden, ook als je nog geen modelauto hebt! Tussen deze tijden is het mogelijk om met de auto's van enkele leden tegen geringe kosten van € 10,00 gedurende 10 minuten op onze baan rond te rijden. De auto's rijden een stukje minder snel dan dat zij normaal doen om de veiligheid van de mensen op en rond de baan te garanderen.

Maar dat maakt het plezier er niet minder om. Je leert sturen over een baan, springen over schansen en je krijgt meteen het gevoel wat onze leden hebben bij het uitvoeren van deze fantastische hobby. Het aantal beschikbare plaatsen en auto's is beperkt, we werken op volgorde van aanwezigheid van de geïnteresseerden.

Al met al een eenmalige kans die je niet mag missen en met de opbrengsten steun je meteen onze hagelnieuwe vereniging!

RC Club Zoetermeer wordt mede mogelijk gemaakt door:

Virtueel RC Racen

Gedurende de hele dag is het mogelijk om VRC te spelen, dit is een zeer natuurgetrouw computerspel waar je met een echte RC controller op de televisie of monitor kennis kan maken met RC racen. Natuurlijk wordt je hierbij begeleid door een van onze leden die je de fijne kneepjes leert. 

Kosten van VRC racen zijn € 2,00 voor 10 minuten en dit is een uitermate goede voorbereiding op het echte RC racen op de baan. Sterker nog, vele professionele wedstrijdrijders maken gebruik van deze simulator om te trainen voor de echte wedstrijden.

En als je hier goed in bent...dan kan je daarna natuurlijk altijd het echte gevoel nabootsen door echt op onze baan te rijden tijdens de kennismaking.

Nederlandse presentatie hagelnieuwe Serpent SRX8-e

Tijdens de officiele opening hebben we een primeur voor Nederland, de hagelnieuwe Serpent SRX8-e wordt voorgesteld aan de pers en aan alle modelbouw enthousiastelingen. Natuurlijk wordt het mogelijk om dit winnende model te bekijken, voelen, aan te raken en zelf te besnuffelen!

Team Serpent zal tijdens de opening namelijk aanwezig zijn met al hun modellen, en hierdoor is het mogelijk om de modellen te bekijken en tevens te spreken met de Team Serpent leden die inmiddels tijdens Nederlandse en Duitse kampioenschappen aan de tand hebben gevoeld en er inmiddels ook de nodige prijzen mee gewonnen hebben.

Uiteraard zal Team Serpent ook deelnemen aan de wedstrijd demonstratie met dit nieuwe model zodat jullie deze meteen, live, in actie kunnen zien.

Bekijk onze Twitter pagina
Bekijk onze Facebook pagina
Bekijk onze Internetpagina
Copyright © 2017 RC Club Zoetermeer, All rights reserved.