Copy
In deze mail: Vernieuwde Online Kunstretraite start in 2018, en ik ben aan het werk gegaan met een nieuw thema... seksualiteit.
Bekijk deze e-mail in je browser
Hallo <<Voornaam>>,

Hier weer een nieuwe update vanuit mijn atelier! Ik huppel van de ene kunstopdracht naar de andere, en hoef me tot mijn plezier niet te vervelen!

De Online Kunstretraite 'Beelden van Jezus' wordt vernieuwd! Lees hieronder meer daarover. Ook is het vanaf nu mogelijk om SAMEN (voor organisaties, gemeenten of groepen vanaf 40 personen) de Online Kunstretraite te volgen met aantrekkelijk aanbod. Starten kan op ieder gewenst moment vanaf februari 2018. 

Een uitnodiging om werk te maken voor een landelijke thema-expositie in 2018, bracht mij bij het verbeelden van een nieuw thema: seksualiteit. Spannend! Nog nooit eerder maakte ik zoveel werk over lichamelijkheid.

Vriendelijke groet,


Uitgelicht

nieuw werk
'Dit is mijn lichaam'
Het thema seksualiteit verwerkt in een afbraaklino van 20 delen, gedrukt op katoen. De titel 
is een zinspeling op de viering van het Laatste Avondmaal van Jezus met Zijn discipelen, waar Hij deze zin uitspreekt. Dit werk benadrukt eigen lichamelijkheid, maar ook het lichaam van Christus als gemeenschapszin.

Proces

flarden uit het maakproces

Bidboekje als geschenk

Nieuwe geschenkpakketjes met bidboekjes in de maak. Blanco notitieboekjes die ik met de hand bedruk, met een potloodje en ansichtkaarten erbij. Een kunstige & handgemaakte give-away online aan te schaffen.

Online Kunstretraite

SCHRIJF NU IN MET 50% VROEGBOEKKORTING! 
Een vernieuwde editie van de Online Kunstretraite 'Beelden van Jezus' zal in 2018 te volgen zijn.  We hebben hard gewerkt om meer actuele kunstwerken toe te voegen van hedendaagse kunstenaars. En we hebben nóg meer inspiratie en stiltetips voor je verzameld.

Start met de retraite op 14 februari t/m 1 april 2018, en leef in 40 dagen bewust toe naar Pasen. Schrijf je nu in en profiteer van 50% vroegboekkorting (tot 1 januari 2018)!

Expositie Pastorie Hoogland

OPEN AVOND
Vrijdagavond 5 januari, Hoogland (bij Amersfoort)
Tijd: vanaf 19.30 uur.
Locatie: Pastorie Hoogland
Adres: Kerklaan 22, 3828 EB Hoogland
Toegang gratis
Blijf op de hoogte via social media::
Copyright © 2017 Davitha, Alle rechten voorbehouden.


Wil je een wijziging aanbrengen in de manier waarop je deze e-mails ontvangt?
Klik hier om je voorkeuren te updaten of om je uit te schrijven voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp