Copy
In deze mail: Bijzondere leporello & welkom bij opening te Amersfoort!
Bekijk deze e-mail in je browser
Hallo <<Voornaam>>!

Het is even wat rustiger geweest in mijn expositie agenda, maar er staan weer wat exposities op de planning. Lees verder in deze mail voor de tijden en locaties (beiden in Amersfoort). Wees welkom om een opening bij te wonen. Het lijkt mij in ieder geval leuk om je daar te ontmoeten.

Tot slot een herhaling van de uitnodiging aan kunstenaars en creatieven: schrijf je in voor de kunstretraite in oktober... er is nog plek!

Een goede zomer(vakantie!) gewenst.

Vriendelijke groet,PS: de retraite foto is van Rik Jansen, de leporello foto is van Fred Dörfel, de overige foto's maakte ik zelf.

Expositie Galerie | Nieuwste leden

Galerie de Ploegh Amersfoort: 15 augustus t/m 1 september | Amersfoort

Bijzonder kunstwerk te zien

Leporello in eigendom van NK-Collections Amersfoort.
De opening van 'Nieuwste leden' is op zondag 18 augsutus om 15.00 uur in Galerie De Ploegh, waarbij ik ook aanwezig hoop te zijn. Hier exposeer ik onder andere een bijzondere leporello, zie foto hierboven. NK-Collections Amersfoort kocht mijn afbraakdrukgang 'Dit is mijn lichaam' en liet het door Melanie van de Linde inbinden tot dit prachtige resultaat. Kijk hier voor meer foto's.
 

Zachte Krachten...

Expositie Zachte Krachten: 27 augustus t/m 26 oktober - Joriskerk Amersfoort
Op dezelfde locatie als 'Orde&Chaos' nu een expositie met 35 andere kunstenaars. Voor wie het heeft gemist: hier exposeer ik opnieuw mijn afbraakdrukgang 'Orde&Chaos' met een nieuwe twist. De opening zal plaatsvinden tijdens een symposium op 7 september. Daarbij hoop ik ook aanwezig te zijn. Kijk voor meer informatie hier.

Kunstuitleen... lekker wisselen!

€10,90 per maand & Lenen = Sparen.
Tijdens mijn open atelier in maart waren ze zo enthousiast om een kunstwerk in huis te hangen, een echtpaar dat al langere tijd mijn werk met aandacht volgt. Er was één probleem... ze konden niet kiezen! Daarom wisselen we na een paar maanden gewoon het kunstwerk boven de bank om. Wanneer je twijfelt of een kunstwerk echt wat voor je is, en of het past in het interieur: Dan is een leenperiode perfect! Ook eens proberen? Stuur me gerust een mailtje. | info@davitha.nl

Blik in mijn atelier

Atelier Davitha, Mercuriusweg 8 op industrieterrein De Harselaar | 2e verdieping
De eerste lentefrisse bomenschilderijen hangen in onze woonkamer en de volgende zijn alweer in de maak. Vaak werk ik aan meerdere projecten naast elkaar. Als ik dan even niet meer weet hoe het verder moet, switch ik gewoon over naar een ander project. Vaak kan ik dan na een tijdje met een frisse blik weer lekker verder werken.

3-Daagse Kunstretraite

18-19-20 oktober 2019

Wil jij ...

…meer rust, stilte en balans vinden?
…even er tussenuit in de mooie natuur en rustige omgeving?
…tijd voor God vrijmaken?
…meer ruimte maken voor jouw maakproces?
…écht leren kijken naar kunst?
…jouw creativiteit inzetten tot eer van God? 

 

Dan is deze kunstretraite echt iets voor jou!

Joline Zuidema en ik organiseren een 3-daagse kunstretraite in Duitsland, Grönebach (vlakbij Winterberg)! Speciaal voor kunstenaars en creatievelingen die op zoek zijn naar tijd, rust en ruimte om God te vinden in hun creatieve maakproces. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar er is nog plek! 
Ik wil meer weten!
Blijf op de hoogte via social media:
Copyright © 2019 Davitha, Alle rechten voorbehouden.


Wil je een wijziging aanbrengen in de manier waarop je deze e-mails ontvangt?
Klik hier om je voorkeuren te updaten of om je uit te schrijven voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp