Copy
In deze mail: De tijd vliegt.. de periode vanaf april in vogelvlucht en preview op nieuw werk!
Bekijk deze e-mail in je browser
Hallo <<Voornaam>>,

De tijd vliegt! Na de 40-dagen online kunstretraite heb ik alweer veel nieuw werk gemaakt. Hoog tijd dus voor een update! De nieuwe kunstwerken in deze beeldmail zijn zelfs nog niet op mijn website te zien, vers van de pers...


Vriendelijke groet,

Oog in oog met stilte

retraite
Warme thee, soep, een straalkacheltje en véél lagen kleding om een beetje warm te blijven. Vlak na de 40-dagenperiode werkte ik een week in deze prachtige Middeleeuwse atelierkerk in Friesland. De stilte, rust en focus van de week ligt op reflectie: thema kwetsbaarheid. 
Gelukkig scheen de zon heerlijk tijdens de laatste week, begin juni, in de atelierkerk. Hier ben ik bezig met een groot doek 120-100 cm. een stil lentefris landschap.

Kunst in huis+

Recente kunstuitleen & verkoop 
Probeer het uit; kunst in huis. Kom eens rondkijken in mijn atelier dan zoeken we samen een kunstwerk uit. Vanaf €10,60 per maand huur én spaar je tegelijk voor een eigen kunstwerk.  Stuur me een berichtje voor meer informatie.

Kunst in opdracht+

Recente projecten 
Links: Een muurschildering van 6 meter hoog, een gedenkboom in Kinderhospice 't Binnenveld. Rechts: een schilderij in opdracht voor Global Blade (onderhoud windmolens).
Bezoek de webshop van Onlinkunstretraite.nl
Blijf op de hoogte via social media::
Copyright © 2017 Davitha, Alle rechten voorbehouden.


Wil je een wijziging aanbrengen in de manier waarop je deze e-mails ontvangt?
Klik hier om je voorkeuren te updaten of om je uit te schrijven voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp