Copy
In deze mail: terugblik expositie seksualiteit & gestart met een bijzonder groot project!
Bekijk deze e-mail in je browser
Hoi <<Voornaam>>!

Al hardlopend en wandelend in de bossen en over de heide- en zandvlakten rond Kootwijk ontstaan heel wat nieuwe composities en ideeën ...  Zo ook een uitdagend plan voor een megagroot panorama. In deze mail lees je er meer over! 

Ook kijk ik tevreden terug op een bijzondere expositie over zuivere liefde, verlangen en erotiek in Culemborg .'Liefde in de vrijstad, een Hooglied'. Hieronder lees je een mooie bezoekerservaring, en meer.

Tot slot heb ik weer een week in alle rust gewerkt in het atelierkerkje in het Friese Ginnum. Wil je in die sfeer delen? Scroll dan verder.

Ik wens je veel kijkplezier!

Vriendelijke groet,


'Liefde in de vrijstad'

Een terugblik
Foto's: De Gelderlander (boven) /Davitha (onder) 
Van 6 tot en met 29 april hing de afbraaklino ‘Dit is mijn lichaam’ in de Grote of Barbarakerk in Zwolle, ter gelegenheid van de expositie ‘Liefde in de vrijstad, een Hooglied’. Een bezoekster stuurde mij haar mooie ervaring bij het werk:

“Opnieuw pak ik mijzelf vast en ik wrijf mij warm. Het is een poging om de gevoelens van gemis en van eenzaamheid, liefdevol te verzorgen. De koestering en tederheid waar ik zo naar hunker en die ik tegelijk toch ook zo moeilijk kan toelaten, probeer ik zelf te compenserenAls single en als vrouw zijnde bemerk ik een diep verlangen, een heimwee naar iets dat ik nauwelijks ken, maar waarvan ik de echo dagelijks hoor in mijn ziel.
De echo van het paradijs. Ik denk dan aan de intimiteit, de verbondenheid, veiligheid en de vertrouwdheid die ik zo duidelijk proef in de regels van dat stuk geschiedenis. De veilige vertrouwde hechting met elkaar en boven dat, die met hun Vader. Als ik daar aan terug denk, voel ik mij ver weg van mijn vaderhuis. Het leert en doet me ervaren dat ik een vreemdeling ben hier op aarde. Het doet me verlangen naar thuis. Niet vanuit depressiviteit, maar vanuit een diepgeworteld heimwee naar mijn Maker.”

De expositie werd onder andere aangekondigd in De Gelderlander. Foto’s van de mooie opening vind je hier.

 

Mega-kunstproject voor Theater Op 't Zand

21 juli 2018, Kootwijk
Save the date! Op zaterdag 21 juli vindt cultuur-natuur-festival Theater Op ’t Zand plaats in Kootwijk. Daarvoor ga ik aan de slag met een mega-panorama van 2 x 20 meter. Nu al nieuwsgierig? Volg mij op Instagram voor foto’s van het maakproces.

To End All Wars II_Lichtdrager

Nieuw werk
50 x 60 cm, gemengde techniek op doek

Meisje I

Verkocht
60 x 80 cm, gemengde techniek op doek
'Het meisje hangt! Staat ontzettend mooi! Dank je wel!'

Op kunstretraite naar een Fries atelierkerkje

Een kleine impressie van een productieve week

'Gelderland Grensland'

Expositie in Museum Nairac, 22 juli t/m 29 september 2018
Van 22 juli tot en met 29 september 2018 neem ik deel aan de groepsexpositie ‘Gelderland Grensland’ in Museum Nairac in Barneveld. De expositie maakt deel uit van een het Gelders Erfgoedfestival. Ik zie je graag daar!

Klik hier voor de volledige expositieagenda.
Blijf op de hoogte via social media::
Copyright © 2018 Davitha, Alle rechten voorbehouden.


Wil je een wijziging aanbrengen in de manier waarop je deze e-mails ontvangt?
Klik hier om je voorkeuren te updaten of om je uit te schrijven voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp