Copy

Kyllä meitä nyt koetellaan!

Edellinen uutiskirje alkoi sanoilla "Semmoinen talvi sitten niin!". Ja millainen kevät sen jälkeen tulikaan! Perinteinen kevään pyöräilytoiminta on nyt pidossa, viikkolenkkejä ei vielä aloiteta ja kevätleirikin piti perua. 

Pyöräily on kuitenkin täydellinen laji myös näihin sosiaalisen eristäytymisen aikoihin. Vapaata tietä ja polkua piisaa ja etätöissä ummehtuneet ajatukset tuulettuvat erinomaisesti pyörälenkillä. Tässä hengessä mm. Kyläpyöräily pystytään järjestämään tutulla paikallaan toukokuun 16.-17.5.

Lue lisää Kyläpyöräilystä, viikkolenkkien ja Junnupyöräilyn muuttuneista aloitusajoista ja muista seuran kuulumisista alta.
 

Kyläpyöräily 16.-17.5.2020

Kyläpyöräily järjestetään tänä keväänä kaksipäiväisenä tapahtumana 16.-17.5.2020 koronatilanteeseen sopivin järjestelyin.

Ota fillari, polkaise kylille ja laita kuva instaan tunnisteella #kyläpyöräily2020. Viimeinen vaihe on vapaaehtoinen 🙂

Lue lisää seuran sivuilta.

Käytä kelloa!

Eräs useimmin kuultu trikoopyöräilijää koskeva moite on ”yllättäen ja säikäyttäen läheltä ohi suhahtaminen”. Kannustamme kaikkia pyöräilijöitä hankkimaan hyvän soittokellon ja käyttämään sitä paljon.

Katsasta laajempi artikkeli ja soittokellojen minitesti seuran sivuilta.

Pyöräilijän etiketti

Kokosimme pyöräilijän hyvät tavat pyöräteillä, maanteillä ja poluilla selkeäksi listaksi. Tutustu pyöräilijän etikettiin seuran sivuilla.

Trikoo-ohjuksista, tien tukkeista ja raivopyöräilijöistä.

Jalankulkijan ohittaminen läheltä, ajoradalla pyöräily, jalkakäytävällä pyöräily, ryhmässä ajaminen sekä tunteiden räiskyvä osoittaminen ovat niitä seikkoja, joille ei pyöräilykeskustelussa monesti ymmärrystä heru. Miksi pyöräilijät toimivat niinkuin toimivat? Lue artikkeli seuran sivuilta.
 

Viikkolenkkien ja Junnupyöräilyn aloitus siirtyy

Koronatilanteen takia seuran perinteisen toiminnan aloittamista lykätään tänä vuonna. Viikkolenkit aloitetaan kesä-heinäkuun vaihteessa ja Junnupyöräily elokuussa. Lisätiedot näistä löydät seuran sivuilla olevista uutisista:

Ohjeet seuran ryhmälenkkien osallistujille

Viikkolenkeillä noudatetaan seuran johtokunnassa sovittuja periaatteita. Löydät osallistujan ja ohjaajien ohjeet tästä esityksestä. Tutustu periaatteisiin ja käytäntöihin ennen ensimmäisiä lenkkejä!

Kesätyöntekijä haussa!

Seura hakee reipasta nuorta apuohjaajaksi Junnupyöräilyyn. Tunnetko sopia tyyppejä? Vinkkaa asiasta hänelle tai ilmianna henkilö seuran johtokunnalle niin laitetaan head hunter asialle.

Lisätietoa avoimesta paikasta.
LrPyn Facebook sivu
LrPy Instagram
LrPy nettisivut
Copyright © 2020 Lappeenrannan pyöräilijät ry, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp