Copy
Lrpy, Joulukuun uutiskirje
Näkyykö viesti väärin? Avaa viesti selaimessasi.

Mikä vuosi!

Lappeenrannan pyöräilijät on vauhdissa!
Vuosi 2016 on ollut seuran toiminnassa ennätyksellinen. Olemme yhdessä ponnistaneet käyntiin Willimiesajot ja Junnupyöräilyn. Viikkolenkeillä on nähty osallistujaennätyksiä ja jäsenmäärä on ollut tasaisessa kasvussa.

Jatketaan samalla tahdilla myös ensi vuonna. Mahtavaa vuotta 2017 kaikille seuran jäsenille!
Uudet nettisivut!
Seuran uudet nettisivut on avattu. Käy katsastamassa. Uutuutena sivuilta löytyy mm. varustepörssi, mihin täydennetään talven aikana seuran yhteiskäyttöisiä varusteita.
Yhteenveto vuodesta 2016
Lrpy sai kuluvan vuoden aikana yli 40 uutta jäsentä. Noin puolet uusista jäsenistä on Junnupyöräilyyn osallistuneita lapsia. Seuran johtokunta toimi aktiivisesti ja myös taloudellisesta seuran toiminta moninkertaistui. Junnupyöräilyyn saatiin seuratukea ja myös Willimiesajot tuottivat voittoa. Maanantailenkkien yhteenvetoa voit lukea seuran uusilta nettisivuilta.
Lrpy on nyt myös pyöräilyn edistämisen yhdistys!

Pyöräilyn edistämisellä tarkoitetaan niitä toimia, jotka tähtäävät arkipyöräilyn lisääntymiseen ja pyöräilyn kulkutapaosuuden kasvuun. Seuraan perustettiin syyskokouksessa pyöräilyn edistämisjaosto joka toimii alueen pyöräilyn edunvalvojana.

Lue lisää seuran uusilla sivuilta sekä osoitteessa icyclelpr.fi.
Willimiesajot 2017
Willimiesajot ajetaan 22.-23.2017 ja ilmoittautuminen alkaa tammikuussa. Jäsenien apua tarvitaan taas talkoohommissa eli varaathan viikonlopun kalenteristasi jo nyt! Lisätiedot löydät tapahtuman nettisivuilta.
Uusien seura-asujen sovitus
Uusille seuran ajovaatteiden toimittajaksi on valittu Bioracer. Uusien vaatteiden mallikappaleet saadaan tammikuussa ja asuja voi käydä sovittamassa 18.1.-30.1.2017 Varustamossa (Kauppakeskus Armada, Kauppakatu 31). Kuvia ja tarkempia tietoja tullaan pian lisäämään seuran nettisivuille.
Tämä viesti lähetettiin teknisten syiden takia poikkeuksellisesti osoitteesta info@willimiesajot.com.
Copyright © 2016 Lappeenrannan pyöräilijät ry, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp


Jos et halua saada näitä viestejä, poista itsesi listalta.
Voit muuttaa asetuksia tai poistaa itsesi jakelulistalta.