Copy
Vervolg op de enquête van maart = multipel myeloom actiemaand

Hoe leef jij in tijden van corona met de ziekte van Kahler? 

Help anderen en vul de enquête

In maart hebben wij je gevraagd welke onderwerpen voor jou en je naasten cruciaal zijn in en rondom de zorg  voor mensen met de ziekte van Kahler. Jullie hebben in grote aantallen onze korte enquête ingevuld. We zijn nu terug met het vervolg en vragen (nogmaals) je hulp!

Het coronavirus heeft ons leven behoorlijk op zijn kop gezet de afgelopen maanden. Daarom zal deze enquête niet alleen ingaan op de onderwerpen uit de korte enquête, maar juist ook de impact van het coronavirus op je ziekte van Kahler meenemen. Welke gevolgen heeft het coronavirus op je behandeling of op je controles? Hoe tevreden ben je met de ondersteuning bij zorgen die je hebt in tijden van het coronavirus? Wat heb je nodig om zorgen over het coronavirus weg te nemen?

Om de beste zorg en ondersteuning te blijven bieden aan mensen met ziekte van Kahler en hun naasten vragen wij je hulp. Kom in beweging en doe mee. Vul zelf of samen met een naaste deze enquête in. Klik hier om naar de enquête te gaan. 
 

Leven met Kahler / Takeda is sinds maart gestart met de #kominbeweging campagne om de zorg voor mensen met de ziekte van Kahler in beweging te zetten. We hebben een aantal artikelen, blogs en tips op een rij gezet. Bekijk deze op onze website LevenmetKahler of onze facebook pagina.

Ga direct naar de enquête
Ga naar de website leven met Kahler

Column: Ina Bogers over deze crisis
Schrijfster van het boek mevrouw Kahler 

Het zijn onzekere tijden, de wereld is in de greep van het coronavirus. Dat treft iedereen, zeker ook mensen met verminderde weerstand. Het advies om vooral thuis te blijven volg ik op. Mijn partner doet de boodschappen, ik zie de kinderen en kleinkinderen niet meer, wat mij verdrietig maakt. Juist nu is er een enorme behoefte aan saamhorigheid en verbinding. Helaas kan dat niet fysiek, en moeten we ons tevreden stellen met de sociale media. Fijn dat dit wel kan! 


"Blijf genieten van kleine dingen"
 

Lees hier verder

Verpleegkundig specialisten aan het woord

Noortje Sietsma en Nanda Vreeke zijn beiden werkzaam in het Diakonessenhuis Utrecht – Zeist – Doorn als verpleegkundig specialist oncologie/ hematologie. Dit artikel is gebaseerd op hun ervaring en landelijke adviezen vanuit oncologisch en hematologisch werkgroepen welke voor COVID-19 periode zijn opgezet. Lees hier het artikel met als titel: het coronavirus en de ziekte van Kahler. 

Lees verder

C-ANPROM/NL//0659 - C-ANPROM/NL//0607 - C-ANPROM/NL//0648
 Afmelden voor deze nieuwsbrief
Gegevens aanpassen