Copy
Nieuwsbrief juni 2020

Column Nel Kleverlaan: we weten nog steeds het licht te vangen

Mindfullness in de moestuin oftewel natuurlijke angstremmers, whatsappt ze. Om er meteen op te laten volgen: ik heb dit gisteren ook naar onze psycholoog gestuurd!
Op de foto zit haar partner warm aangekleed op een houten bankje te dutten in de voorjaarszon. Het is een heel krachtig stel. Beiden met kanker geconfronteerd, hij al jarenlang. En al die jaren hebben ze heel veel ingeleverd, iets waar we door de coronacrisis plotseling allemaal mee geconfronteerd worden. Hoe kijken zij daartegenaan?

Lees hier verder

Column: Ina Bogers over deze crisis
Schrijfster van het boek mevrouw Kahler 

Het zijn onzekere tijden, de wereld is in de greep van het coronavirus. Dat treft iedereen, zeker ook mensen met verminderde weerstand. Het advies om vooral thuis te blijven volg ik op. Mijn partner doet de boodschappen, ik zie de kinderen en kleinkinderen niet meer, wat mij verdrietig maakt. Juist nu is er een enorme behoefte aan saamhorigheid en verbinding. Helaas kan dat niet fysiek, en moeten we ons tevreden stellen met de sociale media. Fijn dat dit wel kan! 


"Blijf genieten van kleine dingen"
 

Lees hier verder

Verpleegkundig specialisten aan het woord

Noortje Sietsma en Nanda Vreeke zijn beiden werkzaam in het Diakonessenhuis Utrecht – Zeist – Doorn als verpleegkundig specialist oncologie/ hematologie. Dit artikel is gebaseerd op hun ervaring en landelijke adviezen vanuit oncologisch en hematologisch werkgroepen welke voor COVID-19 periode zijn opgezet. Lees hier het artikel met als titel: het coronavirus en de ziekte van Kahler. 

Lees verder

C-ANPROM/NL//0606 - C-ANPROM/NL//0607 - C-ANPROM/NL//0648
 Afmelden voor deze nieuwsbrief
Gegevens aanpassen