Copy
Nieuwsbrief oktober 2019

Column Ina Bogers

Ik heb inmiddels drie stamceltransplantaties achter de rug, en ken het gevoel van zwakte en moe zijn. Het herstel van de behandeling duurt lang, soms lijkt het beter te gaan, maar dan is er opeens een terugval of treden er nieuwe complicaties op. Het vraagt veel energie om je steeds te moeten aanpassen aan een nieuwe situatie. Gelukkig wordt vermoeidheid bij kanker tegenwoordig erkend en is er aandacht voor. Ina Bogers, schrijfster van het boek Mevrouw Kahler vertelt over vermoeidheid.

 
Lees hier nu verder

Vermoeidheid bij kanker

Als je kanker hebt, kun je behoorlijk wat klachten hebben van de ziekte zelf en van de behandeling. Vooral vermoeidheid komt hierbij erg vaak voor. Ook na de behandeling kan het zijn dat je je nog lang vermoeid voelt. Vermoeidheid bij kanker is vaak heviger en intenser dan ‘gewone’ vermoeidheid en het kan je plotseling overvallen. Het moe-zijn kan daardoor een enorme invloed hebben op je dagelijkse leven.
 

Lees dit artikel inclusief tips

Leven met Kahler ook op Facebook! Volgt u ons al?

Sinds een paar maanden zijn wij aanwezig op Facebook met de pagina 'Leven met Kahler'. Deze pagina is ontwikkeld om mensen met multipel myeloom te helpen omgaan met deze ziekte en te helpen met het kunnen voeren van het gesprek met hun zorgverlener: samen beslissen.

Wij delen daar interessante content en nodigen u uit ook via dat kanaal ons te volgen.

 
bekijk pagina
C-anprom/nl/0443
C-ANPROM/NL//0443 en 0475
 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pharmaceutical company · Jupiterstraat 250 · Hoofddorp, 2132 HK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp