Copy
Nieuwsbrief maart 2020

Jouw ervaringen kunnen anderen mensen helpen!

Maart is Multipel Myeloom Actie Maand, deze maand betekent de start van een aantal nieuwe activiteiten. Wij kiezen ervoor om in beweging te komen om de zorg rondom Multipel Myeloom te verbeteren. En wie kan ons daar beter bij helpen dan jij?

Om de beste zorg en ondersteuning te blijven bieden aan mensen met Multipel Myeloom en hun mantelzorgers/familie gaan we binnenkort een online enquête starten. Maar deze enquête is niet compleet zonder jouw inbreng.

Ruim 20 mensen gingen je al voor! Laat ons weten welke onderwerpen in deze enquête aan bod moeten komen. Wat is cruciaal voor mensen die pas de diagnose hebben gehad? Over welke onderwerpen heb je zelf informatie gemist en had je graag meer willen weten maar is nog niet beschikbaar?  Jouw ervaringen kunnen anderen helpen. 
Vertel het ons hier!

Leven met Kahler ook op Facebook! Volgt u ons al?

Sinds een jaar zijn wij aanwezig op Facebook met de pagina 'Leven met Kahler'. Deze pagina is ontwikkeld om mensen met multipel myeloom te helpen omgaan met deze ziekte en te helpen met het kunnen voeren van het gesprek met hun zorgverlener: samen beslissen.

Wij delen daar interessante content en nodigen u uit ook via dat kanaal ons te volgen.

 
bekijk pagina
C-anprom/nl/0443
C-ANPROM/NL//0585


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pharmaceutical company · Jupiterstraat 250 · Hoofddorp, 2132 HK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp