Copy
LVS Tennisviesti 5/17.
Katso viesti selaimella

U10-toiminnassa vauhdikas vuosi!

LVS:n alle 10 vuotiaiden toiminta on rakentunut viikottaisen harjoittelun, pelipäivien, sekä tapahtumien ja turnausten ympärille. Mukana on n. 50 lasta.

Harjoitukset ovat olleet Janus-Areenalla maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin.
Osa pelaajista on harjoitellut keskiviikkoisin myös Pajulahdessa. Starter-Teamissa pelataan kerran, Challenger–Teamissa kaksi ja Future–Teamissa kolme kertaa viikossa.

Toiminnassamme mukana olevat lapset ovat osallistuneet aktiivisesti myös Tykkimäki-Tour kilpailusarjaan. Olemme myös itse järjestäneet osakilpailuja Pajulahdessa. Kilpailuissa pelataan aikapelejä lohkoissa ja pyritään siihen, että voiton ja tappion merkitys on vielä todella pienessä roolissa. Iloinen pelaaminen hymy huulilla ja parhaansa yrittäminen ovat olleet teemoja turnauksissa. Lapset ovat myös käyneet pelaamassa muissa kaupungeissa ja matkat ovat olleet energisiä. Reissuista ovat saaneet intoa niin lapset kuin valmentajatkin. Mieleenpainuvimpana reissuna oli valmentajamme Jasse Mertarannan organisoima Henri Kontinen Future-Stars tapahtuma Helsingissä, josta jäi monille ikimuistoisia kokemuksia. Tenniksen lisäksi olemme olleet Pajulahdessa uimassa, laavulla makkaranpaistossa, luistelemassa ja seikkailupuistossa.

Olemme saaneet ylpeinä urheilla lasten kanssa, sekä seurata heidän vauhdikasta kehitystä. Nyt suuntaamme pikkuhiljaa katseita kohti kesäkursseja ja syksyllä jatkamme entistä tarmokkaammin eteenpäin. Kiitos liikuntakeskus Pajulahdelle hyvästä tuesta ja iso kiitos myös mukana oleville perheille. Mahtavat vanhemmat antavat valmentajillemme lisää intoa tähän arvokkaaseen työhön! 

- LVS U10 Team / Jenni Paljakka, Harri Suutarinen, Jukka Karjalainen, Jasse    Mertaranta & muut ohjaajat
                               
                                         
  Klikkaa ikoneita ja ole U10:ien messissä!
Katso video!

Fiilistä ja välittämistä!

Tavoitteena on luoda toimintaan hyvä ilmapiiri, jossa jokainen lapsi huomataan yksilönä. Lasten liikunnassa pyrimme innostamaan ja kannustamaan, sekä ylittämään omia rajojaan monipuolisen pelaamisen ja harjoittelun avulla. Peliin sisältyy teknisiä vaatimuksia pienemmistä kentistä, pehmeämmistä palloista ja kevyemmistä mailoista alkaen. 

Pelipäivät tuovat iloa ja yhteisöllisyyttä!

Olemme järjestäneet kevään aikana pelipäiviä lapsille ja vanhemmille Pajulahdessa. Pelipäivät ovat avoimia kaikille toiminnassa mukana oleville ja päiviin on osallistunut hienosti väkeä. Toivottavasti yhteisöllisyys nousee tenniksessä entisestään, koska on ollut ilo huomata, miten tärkeitä päivät ovat olleet lapsille ja myös valmentajille. 


Pelitapahtumat kasvattavat!

Pelitapahtumat kehittävät ja kasvattavat junioreita. LVS U10 pelaajia osallistui keväällä tapahtumiin mm. Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa ja Kotkassa. Paljon pelejä, liikuntaan kasvamista ja kilpailemista reilun pelin hengessä yksilö- ja joukkuekilpailuissa. 
 

U10 tiimi käy kouluissa!

Tennistä tehdään tutuksi myös kouluissa. LVS:n Lahden alueen yhteistyökouluja ovat Jalkaranta, Kivimaa ja Karisto, jossa tennistä esitellään 1.-3.luokkalaisille. Ohjelmaan kuuluu lajiesittelyä, liikunnallisia perustaitoja pallon avulla ja minitenniksen pelaamista.

LVS
LVS
LVS Kotisivut
LVS U10
LVS U10
Copyright © 2017, Lahden Verkkopalloseura ry. Kariniemenkatu 21, 15140 Lahti.
Osoiterekisteri: LVS:n markkinointirekisteri.