Copy
LVS Tennisviesti 4 /19                                                         Lue viesti selaimella


Kisapuisto kutsuu tennisväkeä tsemppaamaan
LVS ulkokauden 2020 Tennisliiga Cupiin.


Osallistuimme kuluneella ulkokaudella miesten 1.divariin kahdella joukkueella. Oulussa pelatussa B-lohkossa joukkueemme otti lohkovoiton ja sen ansiosta pääsemme tavoittelemaan paikkaa ensi ulkokauden Tennisliiga Cupiin. Joensuussa pelatussa A-lohkossa toinen joukkueemme puolestaan säilytti 1.divaripaikan.

Karsinta pelataan tulevana viikonloppuna Kisapuistossa ja sateen sattuessa Janus Areenalla ja mukana ovat TVS (Turku), Flying Duck (Kangasala) ja LVS.


Ohjelma

Pe 30.8.2019,  LVS - TVS klo 15.00 Kisapuisto 
La 31.8.2019,  FD - TVS klo 13.00 Kisapuisto
Su 1.9.2019,   LVS - FD klo 13.00 Kisapuisto

  • Sunnuntain ottelun yhteydessä tarjoamme yleisölle grillimakkaraa ja Hartwallin virvokkeita, niiin kauan kuin niitä riittää.
  • Seura-asut ovat sovitettavissa ja tilattavissa.
  • Wilsonin mailat ovat testikäytössä.


Joukkueessamme pelaavat mm. Oskari Nieminen, Valtteri Tuukkanen ja Oskari Eerola.  Joukkueen runko pysyy siis samana, kuin Oulun divariviikonlopussa, mutta vaihdoksiakin saatamme nähdä.

TVS jäi kuluneen kauden Tennisliiga Cupissa toiseksi viimeiseksi JTS:n pudotessa suoraan 1. divariin. TVS:n joukkueessa pelaavat mm. Leevi Säätelä, Mikael Anttonen ja Olli Kesti.

Flying Ducks oli A-lohkon voittaja ja tulee Lahteen intoa uhkuen. FD:n joukkueessa pelaavat Saska HuttunenRistomatti Lanne ja Santtu Leskinen.

Karsinnassa kaikki joukkueet pelaavat kaikkia vastaan. Jokaisessa otteluparissa pelataan kolme 2-peliä ja yksi 4-peli. Kaksinpelit aloitetaan samaan aikaan rinnakkaisilla kentillä ja 4p pelataan niiden jälkeen.

Fiona Kalliolle
T16 4p SM-kultaa 

LVS:n Fiona Kallio parinaan Asta Miettinen (ÅLK) voittivat T16 4p SM-kultaa . Tiukassa finaalikamppailussa voitto heltisi tuloksella 7-5, 6-7,10-3, joten vastustajat Aada Inna ja Eeva Ristola saivat tyytyä hopeaan. SM-kisat pelattiin Kaarinassa 15-18.8.2019.
 

Jukka Immelille jälleen
SM-kultaa

Jukka Immeli voitti kesän ulkokaudella jo toisen Suomen mestaruuden. Tällä kertaa hän voitti SM-kultaa M45 sarjassa 8-13.8.2019 Kalastajatorpalla Helsingissä pidetyissä SM-kisoissa

Finaalissa kaatui Toni Rintala (HyTS) 6-1, 7-6.

 

Kuvassa oikealta Fiona Kallio, Asta Miettinen, Aada Inna ja Eeva Ristola

Alina Petras 


Alina Petras on liittynyt LVS:n valmennustiimiin. Hän veti kilpavalmennettavien kesätreenit ja jatkaa kilpavalmentajanamme syyskaudella. 
 
Valmentajakokemus:

Alina on toiminut valmentajana 7 vuotta. Suomessa hän on työskennellyt  Smashissa, HTS:ssa ja Vierumäellä, sekä toiminut yksityisvalmentajana. 
Lisäksi hän on vetänyt leirejä, niin Suomessa, kuin ulkomaillakin.

 
Valmentajana Alina on kokonaisvaltainen, vaativa ja motivoiva. Hän pyrkii teknisen ja taktisen osaamisen ohella kehittämään pelaajan henkisiä ja fyysisiä ominaisuuksia.

Alina on sertifioitu ainoana Suomessa Toni Nadalin valmennusmetodologiaan perustuvan valmennuksen toteuttamiseen.

Pelaajatausta:

Kotimaassaan Bulgariassa hän oli top 3 pelaaja ja voitti kansallisen mestaruuden kaksin- ja nelinpelissä. Hän on harjoitellut ammattilaistason tennisakatemioissa Wienissä ja Valenciassa.

Olkapäävamman päättäessä hänen kilpauransa juniori ITF ranking oli top 300 ja WTA ammattilaisranking 900 kaksinpelissä ja 800 nelinpelissä. 
 

Padelin hallisarja 

Ilmoita joukkueesi padelin hallisarjaan kaudelle 2019/20.

Omat sarjat löytyvät niin kilpa-, kuin harrastepelaajille. 

Katso lisää tästä.

LVS
LVS
LVS
LVS
LVS kotisivut
LVS kotisivut
LVS U10
LVS U10
LVS U10
LVS U10
Copyright © 2019, Lahden Verkkopalloseura ry. Kariniemenkatu 21, 15140 Lahti.
Osoiterekisteri: LVS:n markkinointirekisteri.


Lahden Verkkopalloseura ry. on perustettu v. 1935. LVS on kasvattanut vuosien aikana monia huippupelaajia junioreista senioreihin. Seuramme ammattitaitoiset valmentajat ja ohjaajat ovat toimintamme vankka perusta. Olitpa nuori tai vanha, aloittelija tai kilpapelaaja, mies tai nainen, niin LVS tarjoaa sinulle huippuhetkiä tenniksen parissa!

 


This email was sent to <<Sähköpostiosoitteesi>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
LVS tennis · Tarinakatu 2 · Lahti 15140 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp