Copy

Een zeep die alles kan! 

Tientallen speciaalreinigers in huis zijn helemaal niet nodig! Soms kan geen enkel chemisch product tegen een ouderwets en natuurlijk stuk zeep. Dr. Bronner’s zepen heten niet voor niets Magic Soaps want  ze hebben meer dan 18 toepassingen! Je kunt ze niet alleen gebruiken voor je lichaam, gezicht en je huisdier, maar ook voor zo'n beetje ieder schoonmaakklusje in huis, het verdrijven van een mierenplaag of tegen bladluis op planten. 

Bekijk Dr. Bronners


Almawin - NIEUW in Nederland!

Een splinternieuwe lijn: de organische schoonmaak producten van Almawin. Het product waar we groot fan van zijn, is de alleskunner Sinaasappelolie Reiniger. Sinaasappelolie heeft niet alleen een aangename geur, maar is net als citroen een uitstekend middel tegen vet en vuil. Het product is te gebruiken als allesreiniger voor vloeren, badkamer, keuken en ruiten maar ook om hardnekkige vlekken mee te verwijderen uit bijvoorbeeld tapijt. Met één dopje concentraat maak je al 5 liter schoonmaakmiddel! 

Bekijk Almawin


Super natuurlijk wassen!

Heb je een zeer gevoelige huid of wil je simpelweg ecologischer wassen? De super geconcentreerde waspoeder van La Drogedie Ecologique, is biologisch afbreekbaar en werkzaam bij alle temperaturen en textielsoorten. Het wordt gemaakt van biologische plantaardige oliën en is vrij van allergenen, geurstoffen, bleekmiddel en fosfonaten. Het bevat alleen natuurlijke zeep en soda! Door de simpele samenstelling is dit middel ook te gebruiken als allesreiniger. Twee vliegen in één klap, ideaal toch? Één zak is voldoende tot wel 80 groene wasbeurten!  
Bekijk wapoeder


 
       


Herbruikbare spray-en pompflessen!

Eindelijk! De stijlvolle spuit- en pompflesjes zijn ook te verkrijgen bij Eco-Logisch! Superleuk als plantenspuit of zeeppompje maar ook te gebruiken voor zelfgemaakte schoonmaakproducten en cosmetica.  
Bekijk de flessen

Facebook
Instagram

Eco-Logisch
Van Slingelandtplein 9
1051 DD Amsterdam
020-6823707
info@eco-logisch.nl 

 


Voeg Eco-Logisch toe aan je contactlijst en voorkom dat deze e-mail in de spam terrecht komt. 
Uitschrijven


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Eco-Logisch · Van slingelandtplein 9 · Amsterdam, NH 1051 DD · Netherlands